Canillas de Albaida het wit dorp witter dan wit

Gepubliceerd door Steven Loquet op

Cannilas de Albaida

De naam Albaida betekent “wit” in het Arabisch. De vele Moorse invloeden zie je overal terugkomen in het authentiek witte Andalusisch dorp. In Canillas de Albaida heb je een fantastisch uitzicht bij Ermita de Santa Ana, een vrij kleine kapel bovenaan het dorp. Er zijn ook een aantal wandelingen die je kan doen vanaf deze locatie. Wil je meer avontuurlijke wandelroutes, lees even verder op ons ander blogartikel. Ook de uitzichten bij de ingang van Ermita de San Anton zijn adembenemend. De kleine kapel is gewijd aan de Heilige voor alle dieren. Er is een mooie wandeling naar beneden naar de Romeinse brug. Misschien een beetje teveel beton zodat het er gewoon niet meer achttienhonderd jaar oud uitziet. Wel even waard heen en terug wandelen.

Accomodaties

Voor accomodaties kunt u onze lijst met B&B’s raadplegen Of Huur onze eigen vakantievilla met privézwembad voor max 6 personen, centraal gelegen bij de witte dorpen 

Huurwagen om naar Canillas de Albaida te rijden

Avontuurlijke wandelroutes in de omgeving van Malaga kan je uiteraard best bereiken met een huurwagen. We raden aan om auto te huren in of aan de luchthaven van Málaga. Huur een auto bij SunnyCars, zonder zorgen !

Heel waarschijnlijk ook interessant voor jou ?

Ontdek de andere witte dorpen:
 1. Algarrobo
 2. Canillas de Aceituno
 3. Comares
 4. Cómpeta
 5. Frigiliana
 6. Mijas pueblo
 7. Nerja
 8. Salares
 9. Sayalonga
 10. Sedalla
 11. Torrox pueblo

Ligging Canillas de Albaida

Categorieën: Witte dorpen

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid