Vegetarische restaurants Malaga

Gepubliceerd door Steven Loquet op

De beste vegetarische restaurants in Malaga hebben wij voor jullie even gaan beproeven. Een ruime keuze aan vegan restaurants in stad Malaga om maximaal culinair te genieten. Een handig overzicht hieronder waar je terecht kan voor de vegetariërs onder ons. Veggies komen zeker aan hun trekken in stad Malaga.

In alfabetische volgorde stellen we jullie de volgende vegetarische restaurants voor:

Andino gastrobar

Andino gastrobar biedt zeer mooi gepresenteerde gerechten aan voor kleine prijsjes. Het personeel is uiterst vriendelijk. Het grote terras buiten is heel aangenaam in een super leuk straatje. Helemaal top gezellig.
De 3 suggesties van de chef zijn meestal een schot in de roos qua smaak. Je zal hier zeker als vegetariër heel tevreden terugkeren. Huisgemaakte verse Sangria is hier ook een aanrader. Toplocatie om vegetarisch te eten !


Astrid taperia organica

Astrid taperia organica bevindt zich in dezelfde straat als Andino gastrobar. Super ligging en heel lekker vegetarisch eten kan je hier. Buiten heb je voldoende tafeltjes in een zeer gezellige straat. Binnenin is het ook een leuke originele stijl.
Heel wat vegan gerechtjes op de kaart voor de kleine honger of de grote honger. De menukaart is zeker verrassend en iedereen komt aan zijn trekken hier. En het is nog eens betaalbaar ook. Aanrader.

https://www.taperiaorganica.com/en/ of lees ons verhaal op Taperia Organico Astrid veggie food in trendy style


Cañadú

Cañadú brengt iets heel vernieuwend en verrrassend. Het is er warm en gezellig zitten zowel buiten op terras als binnen. Je kan hier een volledige vegetarische menu eten als je wil. Je kiest dan nog eens tussen verschillende veggie gerechtjes in de menu zelf. Kom je niet zoveel tegen in stad Malaga, vandaar wel een echte aanrader voor veggies. Prijs /kwaliteit helemaal top !

https://www.canadu.es/


La Vegana

La Vegana restaurant is een Spaans restaurant voor veggies. Ligt in een rustige straat en dus moet je het weten liggen om er te geraken. Hier niet veel toeristen maar voornamelijk Spanjaarden die hier vegetarisch komen eten in stad Malaga. Heel vriendelijk personeel en de gerechtjes zijn voortreffelijk. Modern interieur. Zeker de moeite om te doen !

https://www.facebook.com/taperialavegana/


Vegetariano de la Alcazabilla

Vegetariano de la Alcazabilla ligt heel centraal in het oude historische centrum van Malaga, maar toch net uit de drukte en dus rustig. Heel vlotte bediening van het personeel. Vooral hier heel veel verse ingredienten op de kaart. De inrichting is echt Spaans authentiek. De vegetarische dagmenu is de beste optie om te eten !

https://elvegetarianodelaalcazabilla.com/

Vegetariano El Calafate

Vegetariano El Calafate biedt een 3-gangen menu aan 12,50 euro. Meerdere keuzes per gang. Niet echt verfijnd eten, maar toch lekker voor die prijs. Je kan er enkel binnen eten en er is geen terras in dit kleine leuke straatje middenin het historisch centrum van stad Malaga. Zelfs de niet veganisten vinden het eten hier lekker, dus de smaken zitten goed. Gewoon doen !


http://vegetarianoelcalafate.es/Mimo Vegan Bistro

Kleine bistro gelegen in de SoHo wijk met een gemoedelijke sfeer waar je je snel op je gemak voelt.
Ontvangst door een geweldige serveerster, die ook heel goed Engels spreekt en daarbij ook nog eens heel vriendelijk is. Ook wel aan te raden als je niet veganistisch bent, want de gerechtjes zijn echt wel heel lekker en mooi gepresenteerd. TOPadresjes

https://www.facebook.com/mimovegan/

Categorieën: Eten en drinken

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid