Málaga met Kinderen: 7 Onvergetelijke Activiteiten

Gepubliceerd door Steven Loquet op

Malaga, de betoverende stad aan de Costa del Sol, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en geschiedenisliefhebbers, maar ook voor gezinnen met kinderen. Hier zijn 7 onvergetelijke activiteiten om de kleintjes bezig te houden terwijl je geniet van alles wat Malaga te bieden heeft.

1. Parque de Malaga

Begin jouw gezinsavontuur in het hart van de stad bij Parque de Malaga. Dit prachtige stadspark biedt groene oases, speelplekken. Ideaal om even te ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken. Deze plaats biedt voldoende schaduw en voldoende bankjes om uit te rusten. In het midden van het park is er een kiosk waar je drankjes kan bestellen en een ijsje voor de kinderen.


2. Museo Picasso Málaga

Cultiveer de artistieke kant van jouw kinderen in het Museo Picasso Málaga. Met interactieve tentoonstellingen en workshops is dit museum een educatieve en leuke ervaring voor het hele gezin.


3. Jardín Botánico Histórico La Concepción

Voor een rustige en educatieve ervaring, ga naar de Jardín Botánico Histórico La Concepción. Dit historische botanische park biedt een ontspannende omgeving waar kinderen de natuur kunnen ontdekken.


4. Castillo de Gibralfaro

Stap terug in de tijd en beklim het Castillo de Gibralfaro. Met zijn indrukwekkende muren en geweldige uitzichten biedt dit kasteel een avontuurlijke ervaring voor jonge ontdekkingsreizigers. Neem zeker elk een water flesje mee want de klim naar het kasteel is redelijk steil en in de zon. Vroeg in de ochtend is aan te raden. De kinderen zullen verzot zijn op de verzichten op de stad Málaga.

5. Teatro Romano

Ontdek de Romeinse geschiedenis van Malaga in het Teatro Romano. Kinderen kunnen zich inleven in de oudheid terwijl ze tussen de oude ruïnes lopen. De burcht van Alcazaba ligt ook ernaast en kan je bezoeken met de kinderen en ervaar het als een mini Alhambra.

6. Street Art

Laat de kinderen de creatieve kant van Malaga ontdekken tijdens een Street Art toer. De kleurrijke graffiti en straatkunst vertellen verhalen over de stad en bieden geweldige Instagram-waardige foto’s. Je kan zowel in de Soho wijk de kunstwerken gaan bewonderen en ook in het minder bekende maar niettemin super mooie Lagunillas achter de Plaza de Merced.

7. Playa de la Malagueta

Sluit de dag af op Playa de la Malagueta, het stadsstrand van Malaga. Na al het ontdekken kunnen de kinderen genieten van het zand en de zee, terwijl ouders ontspannen op de boulevard of op een terrasje van een chiringuito.Categorieën: Praktisch

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid