Auto huren Malaga

Gepubliceerd door Steven Loquet op

Auto huren Malaga

Een auto huren in Malaga is zeker aan te raden als je de streek van Andalucia wil verkennen. We raden aan om auto te huren in of aan de luchthaven van Málaga.

Auto huren voor je vertrek bij SunnyCars.

Huurwagen

De verhuurmaatschappijen zijn uiteraard een stuk duurder in de luchthaven zelf want de huurprijs van een balie en de parking zelf in de luchthaven is een stuk duurder voor deze bedrijven in vergelijking met die bedrijven net buiten de luchthaven.

huurwagen luchthaven malaga

Luchthaven Malaga

Uit ervaring weten we ook dat je niet altijd sneller weg bent met de auto als je in de luchthaven huurt, tenzij je nog eens een meerkost hebt betaald voor express check-in zodat je de wachtrij kan vermijden. De weg naar deze verhuurmaatschappijen in de luchthaven zie je hieronder in korte video:

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

Shuttle bus auto huren Malaga

Een auto huren buiten de luchthaven van Malaga?

Een shuttle bus brengt jou naar de verhuurmaatschappij. De meeste liggen eigenlijk op 1 minuut transfer van de luchthaven. De shuttle bus stop is 2 minuutjes wandelen van de uitgang.

Je loopt uit de luchthaven direct rechtdoor richting het RENFE treinstation en net achter het station staan alle bussen.

Wij boeken altijd een huurwagen via Sunny Cars.  Dit is een broker die samenwerkt met bijna alle verhuurmaatschappijen. De prijs voor een huurwagen is altijd all inclusive wat betreft verzekeringen. Dus ter plaatse geen discussie voor bijkomende verzekeringen.

Huurwagen terugbrengen naar luchthaven Malaga

Terug binnen brengen van de huurwagen is makkelijk. Bij de bedrijven buiten de luchthaven gaat de controle van de wagen zeer vlot en kan je snel in de shuttle bus terug in paar minuten naar de luchthaven. Je wordt afgezet vlakbij de vertrekhal van de luchthaven.
De parking voor de huurwagens in de luchthaven staat zeer goed aangeduid zodat je niet kan missen. Ook daar gebeurt de controle direct nadat je de wagen hebt geparkeerd. Binnen de 5 minuten sta je in de vertrekhal.

Auto huren en rondrijden in Malaga

Er zijn niet echt grote  verschillen met Belgie om in Spanje rond te rijden met een auto. Het enige wat enorm opvalt in Spanje is dat elke auto automatisch stopt aan het zebrapad als ook maar iemand de intentie heeft om over te steken. Voorrang van rechts neemt bijna niemand. En wild parkeren is daar een gewoonte en geen uitzondering. De meeste Spaanse wagens hebben dan ook redelijk wat schade die bijna niemand laat herstellen.

Ligging luchthaven Malaga

Categorieën: Praktisch

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid