fbpx

Wie zijn wij ?

Hola!
Heel leuk dat jij wil weten wie de blogartikels schrijft voor Malaga4you.be.

Malaga4you: wie zijn wij ?

Wij zijn Karin & Steven en wonen in het “Venetië van het Noorden”, Brugge “die Scone”, in België dus.


De makers van Malaga4you, smoorverliefd op elkaar, maar tevens samen ook dolverliefd op de stad Málaga sinds een paar jaar. Absoluut ons tweede thuis.
De stad Málaga heeft iets uniek. Iedere dag van het jaar is de sfeer en gezelligheid heel speciaal. Een specifieke ziel die er heerst tijdens winter, zomer, overdag, ’s avonds … die nergens in een andere stad te beleven is.

Steven

Steven werkt halftijds in Parque Tecnológico, op 20 minuten van de stad Málaga. Hij logeert altijd in de stad en na het werk is het elke avond stappen in zijn geliefde stad Málaga. Intussen kent hij bijna alle straatjes en tevens ook bijna alle tapasbars zijn beproefd. Veel geheimen zijn er niet meer … alhoewel, altijd nog op zoek om nieuwe plekjes te ontdekken.

Karin

Karin is een globetrotter en steeds op zoek naar cultuur, zon, ontspanning en culinair genot.
De ideale combinatie hiervan heeft ze gevonden in Málaga . Met veel liefde volgt ze dan ook regelmatig Steven naar zijn tweede thuis. Zo kunnen we samen verder alles ontdekken wat Málaga te bieden heeft.

Stad Málaga

Elke maand van het jaar is het volop genieten van de bijna altijd stralende zon, zaaaaaalig is dat.Een tinto de verano en een pinta op één van de terrassen op de Muelle Uno of Dos is altijd super Q time, zowel tijdens de dag of bij valavond de zonsondergang aanschouwen.’s Avonds is het zalig om te kuieren in het oude centrum op zoek naar een gezellige tapasbar en vooral ook om de unieke sfeer op te snuiven.
Soms durven we ook eens uit de stad gaan en trekken we naar de Axarquia streek waar het super zalig vertoeven is en ontdekken we telkens verschillende B&B’s in de bergen.

Blog

We krijgen altijd heel veel vragen over kennissen en vrienden over Málaga, want die volgen nu alles via Facebook posts. Daarom hebben we besloten om al onze ontdekkingen en belevingen in de stad Málaga in een blog neer te pennen.

Málaga bezoeken kan wel héél gevaarlijk zijn. De stad kan je hart stelen en dan ga je telkens meermaals per jaar terug…

Check onze blogposts met must do’s,  hippe adresjes, geheime hot-spots, places-to-be en wordt ook verzot op Ciudad Génial Málaga. Begin alvast met de TOP 10 !

 

Vakantievilla TE HUUR (max 6 pers)

Inmiddels heeft Malaga4you ook een eigen vakantievilla te huur (3 slaapkamers, 2 badkamers, privézwembad) op 40 autominuten ten oosten van de stad Málaga.
Bekijk alle informatie en foto’s op www.villaamigosdelsol.com

Saludos
Karin & Steven

 

Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram
Weer Málaga

GRATIS E-BOOK
(19 pagina’s PDF)
Boordevol tips & inspiratie over Málaga