Trouwen in Spanje als Belg of Nederlander

Gepubliceerd door Steven Loquet op

Trouwen in Spanje, het ja-woord aan elkaar geven, is het magische moment waarvan vele koppels al jarenlang dromen.  Het is een moment dat volledig in teken staat van het verliefde bruidspaar en dat volledig voldoet aan hun wensen en dromen.

Zo’n droomhuwelijk ziet er voor iedereen anders uit. Voor de één mag het een traditionele ceremonie zijn met een groot feest, terwijl de ander het liever kleinschalig houdt met een idyllische ceremonie op een prachtig tropisch strand.

Hoewel de invulling volledig anders gebeurt, blijft het doel steeds hetzelfde. Alles moet tot in de puntjes uitgewerkt zijn en niets kan of mag ontbreken op deze speciale dag.

Andalusian Events and Experiences

Bij de organisatie van trouwen in Spanje komt uiteraard heel veel kijken waardoor het beter is om beroep te doen op een Wedding Planner. De Wedding Planner zorgt ervoor dat u minder belast wordt met de praktische kant, maar houdt wel rekening met alle wensen en dromen.

Gaat u binnenkort trouwen in Spanje en zoekt u iemand die u de organisatie van uw droomhuwelijk wilt en kunt toevertrouwen? Dan bent u bij Silvie Somers van Unique Andalusian Events and Experiences zeker en vast aan het juiste adres!

Ze heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de Wedding en Event sector, dit jaar werkte ze  2 keer samen met James Cook en Ruth Beeckmans voor het VTM programma “Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u!

Silvie, Wedding Planner voor trouwen in Spanje

Silvie is de uitbaatster van de B&B Hacienda Guaro Viejo in Malaga, maar bezorgt daarbovenop verliefde koppels de reis en de dag van hun leven. Voor ze haar settelde in het prachtige Andalusië, heeft ze op verschillende bestemmingen gewoond zoals Tenerife, Turkije, Dominicaanse Republiek, etc.

Door haar buitenlandse ervaring, is ze heel ruimdenkend en zorgt ze ervoor dat het onmogelijke mogelijk wordt. Volgens haar kan alles, voor elk budget. Naast de verschillende wensen, houdt ze hiermee ook rekening.

Voor Silvie is het belangrijk dat jullie eigen verhaal tot leven wordt gewekt, daarom werkt ze steeds op maat en niet in voorgekauwde pakketten.

B&B Hacienda Guaro Viejo in Malaga

Huwelijken bestaan er in alle geuren en kleuren. Als u trouwt in Andalusië kunt u zich aan een zeer uitgebreid aanbod verwachten en is er voor ieder wat wils. Daarbovenop is het een bestemming die zeer dichtbij is en 330 dagen aan zon te bieden heeft.

Silvie kent deze regio als de beste en vindt de meest authentieke en speciale locaties om een trouw in Spanje te organiseren. Een unieke bestemming waar u het ja-woord kan geven is haar eigen B&B. Hier kunt u het volledige pakket vinden: verblijf, ceremonie, receptie en het feest.

Het adembenemende zicht op de Zonnevallei en de Sierra de las Nieves is hier één van de grootse troeven. Door het zicht die vergezelt wordt door een prachtige zonsondergang, wordt dit een ervaring die u nooit zal vergeten. Een unieke ervaring die door niemand anders kan ervaren worden.

Trouwen in Andalucia op maat uitgewerkt

Gaat u aan wal met Silvie, dan worden al uw verhalen tot leven gewekt. Het begint allemaal met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om alle verwachtingen en wensen te ontdekken. Eens deze gekend zijn, is het tijd om de trouw in Spanje op maat uit te werken. In deze fase zet ze alle dromen omgezet tot werkelijkheid.  


Jullie zeiden al eens ja tegen elkaar, maar nu nog tegen de juiste weddingplanner!

Andalusian Events and Experiences
www.andalusianexperiences.com  
Andalusianexperiences@outlook.com
+34 638 245 642

Categorieën: businesspartner

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid