Auto huren in Malaga – de beste tips en tricks!

Gepubliceerd door Steven Loquet op

Als je op zoek bent naar een manier om de prachtige stad Malaga te verkennen, dan is het huren van een auto de perfecte oplossing. Met een huurauto heb je de vrijheid om op je eigen tempo rond te rijden en de vele bezienswaardigheden te ontdekken die deze stad te bieden heeft.


Welk autoverhuurbedrijf?

Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven in Malaga waar je uit kunt kiezen, maar het is belangrijk om er een te vinden die betrouwbaar en betaalbaar is.
Sunnycars is een broker die huurauto’s aanbiedt van verschillende autohuurbedrijven, dus je scoort de beste deal!

Het is ook raadzaam om van tevoren te boeken, vooral als je tijdens het hoogseizoen naar Malaga reist.

Ideaal om vanaf de luchthaven de auto te huren en het meest interessant net buiten de luchthaven waar je met een shuttle van het autoverhuurbedrijf gratis wordt naartoe gebracht.

Locatie shuttle bus:
net achter het RENFE treinstation op 200m van uitgang luchthaven recht voor je!


Voordelen huurauto

Een van de voordelen van het huren van een auto in Malaga is dat je de mogelijkheid hebt om de prachtige kustlijn van Andalusië te verkennen. Met je huurauto kun je gemakkelijk naar de nabijgelegen steden en dorpen rijden, zoals Marbella, Nerja en Torremolinos.


Rekening houden met …

Als je van plan bent om een ​​auto te huren in Malaga, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Allereerst moet je ervoor zorgen dat je in het bezit bent van een geldig rijbewijs en een creditcard. Daarnaast moet je ook de lokale verkeersregels kennen en begrijpen, vooral als je niet gewend bent om in Spanje te rijden.


Verzekering huurauto

Een ander belangrijk aspect om in gedachten te houden bij het huren van een auto in Malaga is de verzekering. Zorg ervoor dat je de juiste verzekering afsluit om ervoor te zorgen dat je volledig gedekt bent in geval van ongevallen of schade aan de huurauto.


Huren auto in Malaga

Al met al is het huren van een auto in Malaga een geweldige manier om deze prachtige stad en de omliggende gebieden te verkennen. Zorg ervoor dat je vooraf research doet naar de verschillende autoverhuurbedrijven en dat je de juiste voorzorgsmaatregelen neemt voordat je de weg op gaat. Met een huurauto kun je optimaal genieten van al het moois dat Malaga te bieden heeft!

Categorieën: Praktisch

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid