fbpx

Casa Lola tapasbar in oude centrum van Málaga

Gepubliceerd door Steven Loquet op

Casa Lola

Casa Lola is na tapasbar El Pimpi de meest bekende en populaire tapasbar in Málaga. Het is en blijft authentiek middenin de toeristische zone in het oude centrum in Calle Granada. Bijna altijd staat er volk te wachten buiten om te kunnen een plaatsje veroveren. De blauw witte betegelde tapasbar oogt authentiek.

casa lola strachan terras

Casa Lola locatie nr 2

Sinds 23 februari 2018 is er een tweede locatie van Casa Lola in Calle Strachan geopend. Het interieur is min of meer dezelfde als de eerste, maar net iets moderner en ook groter. Ook hier is het terug zeer druk. Indien volzet, dan spreek je best iemand aan van het personeel om je te registreren en vervolgens kan je dan bij een vrije tafel plaatsnemen. Beetje geduld nodig dus om hier tapas te eten. Achteraf loont het zeker de moeite.
Aanrader van formaat !

casa lola tapas

 

Casa Lola locatie nr 3

 

ESinds eind 2019 is er alweer een 3de vestiging geopend. Deze keer met een super groot terras en weinig tot geen zitplaatsen binnen. Plaza de Uncibay is een leuk plein om buiten te eten en te smullen van de lekkere tapas van Casa Lola. Een extra adresje om de wachtrijen te ontwijken op de andere 2 adressen.

Er is ruime keuze aan verschillende hoogstaande tapas die allemaal even lekker zijn. Een tip is om er een “vermut tradicional” bij te drinken. We zijn er heel zeker van dat je niet zal ontgoocheld zijn.

Méér info op de website van Casa Lola.

Méér tapasbars in stad Málaga op Malaga4you.

 

 

casa lola strachan vermut

casa lola nummer 2

casa lola binnen

casa lola taberna

Categorieën: Eten en drinken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GRATIS E-BOOK
(19 pagina’s)

Wat te doen in 1 dag Málaga?