El Pimpi Bodega bar

Gepubliceerd door Steven Loquet op

El Pimpi

El Pimpi is waarschijnlijk de meest gekende en populaire bar en restaurant in de stad Málaga. De ligging is heel centraal tussen alle historische bezienswaardigheden van deze bruisende stad.  Het is zowel buiten en binnen een schitterende plek. In elke reisgids staat deze bar en restaurant vermeld. Wij lopen altijd met gasten en vrienden door het restaurant omdat dit zeker moet gezien worden als je de stad Málaga bezoekt. Er hangt altijd een unieke Andalusische sfeer. Aanrader.

Teatro Romano

Vanop het terras heb je uitzicht op het Teatro Romano en het Alcazaba. Super groot terras maar je zal altijd wel wat geluk moeten hebben dat je een plaatsje kan veroveren. Elk tijdstip van de dag is het gezellig druk.

 

Unieke sfeer

Het is altijd super om even vanaf de Calle Granada binnen te lopen. Via een smalle gang kom je eerst uit op een patio uit. Even niet vergeten ook naar boven te kijken, wat het is gewoon prachtig ! De blauwe gekleurde bloempotten met pittige gekleurde bloemen erin zijn supermooi.

Bar El Pimpi

Beetje verder lopen kom je aan een lange smalle bar waar er honderden foto’s hangen van bekende mensen uit de hele wereld die El Pimpi hebben bezocht. Onder andere Antonio Banderas, die aandelen heeft in dit pand en er ook aan de overkant woont op het hoogste terras daar. Je kan hier gezellig aan de toog blijven hangen en de sfeer beleven.

Verder kom je in breder gedeelte met heel veel houten wijnvaten die nogmaals een heel leuke authentiek sfeer weergeven. Het is tevens de oudste bodega van stad Málaga en er is weinig of niks veranderd hier sedert de achttiende eeuw.

Bekijk zeker ook eens de website van El Pimpi voor meer info en foto’s.

Ontdek méér adresjes voor Eten & Drinken in stad Málaga !

LIGGING EL PIMPI

EXTRA FOTO’S EL PIMPI

     

VIDEO’S EL PIMPI

 

 

 

Categorieën: Eten en drinken

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid