Hard Rock Cafe Malaga

Gepubliceerd door Steven Loquet op

Hard Rock Cafe Malaga

Hard Rock Cafe in Málaga is gelegen in de hippe haven Muelle Uno vlakbij de gekleurde kubus van het museum Centre Pompidou.

De ligging van het Hard Rock Cafe is schitterend. Helemaal centraal op de Muelle Uno. Tegenover de andere terrassen en horeca zijn de prijzen wel beduidend duur. Zelfs eigenlijk heel duur als je gewoon bent om te eten en te drinken in het centrum van Malaga.

Het is natuurlijk op en top toeristisch want elke toerist moet toch wel eens in het Hard Rock Cafe Malaga zijn geweest. De merchandising loopt er zoals in alle Hard Rock Cafes heel goed.
Concept is en blijft aantrekkelijk en was onvermijdelijk om in Malaga ook één te hebben.

Let’s have a beer in the sun of Malaga !

Hard Rock Cafe Málaga - muelle uno

Hard Rock Cafe in stad Málaga is de 9de op rij in Spanje. Aan de Costa del Sol is er al een Hard Rock Cafe in Marbella. Deze in Málaga is maar liefst 1500 vierkante meter groot en kan plaats bieden aan 400 bezoekers. Er werken 80 personeelsleden om alle service te kunnen bieden die deze Amerikaanse keten voorziet in alle Hard Rock Cafes wereldwijd.

Er zijn zeer ruime terrassen buiten, zowel beneden als boven. Op de bovenste verdieping wordt dit een extra terras (onze favoriet is Atlantis Sunset Lounge) om bijna elke dag de zonsondergang te beleven in de haven van Málaga.

Volg Hard Rock Cafe Málaga op Facebook

Ontdek andere hotspots in stad Málaga op Malaga4you.be

Hard Rock Cafe Malaga ligging

 

Foto’s van Hard Rock Cafe Málaga

Hard Rock Cafe Málaga - coming soon Hard Rock Cafe Málaga - gitaar  Hard Rock Cafe Málaga - by night Hard Rock Cafe Málaga - terras boven

Hard Rock Cafe Málaga - restaurant boven

 

Categorieën: Hotspots

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid