Hard Rock Cafe Málaga

Gepubliceerd door Steven Loquet op

Hard Rock Cafe in Málaga is gelegen in de hippe haven Muelle Uno vlakbij de gekleurde kubus van het museum Centre Pompidou. De opening was voorzien eind vorig jaar 2018, maar steeds nog bezig met de werken. We zien stap per stap vorderingen, maar de datum voor de grand opening blijft totnutoe een goed bewaard geheim. De parasols en de stoelen zijn inmiddels gearriveerd, dus het lijkt erop dat ons geduld niet meer lang op de proef zal gesteld worden. Spannend.

Hard Rock Cafe Málaga

Hard Rock Cafe Málaga - muelle uno

Hard Rock Cafe in stad Málaga is de 9de op rij in Spanje. Aan de Costa del Sol is er al een Hard Rock Cafe in Marbella. Deze in Málaga is maar liefst 1500 vierkante meter groot en kan plaats bieden aan 400 bezoekers. Afgelopen maand zijn er minimum 80 personeelsleden aangeworven om alle service te kunnen bieden die deze Amerikaanse keten voorziet in alle Hard Rock Cafes wereldwijd. Er zijn zeer ruime terrassen buiten, zowel beneden als boven. Op de bovenste verdieping wordt dit een extra terras (onze favoriet is Atlantis Sunset Lounge) om bijna elke dag de zonsondergang te beleven in de haven van Málaga.

Volg Hard Rock Cafe Málaga op Facebook

Ontdek andere hotspots in stad Málaga op Malaga4you.be

 

Eerste foto’s van Hard Rock Cafe Málaga 

Hard Rock Cafe Málaga - coming soon Hard Rock Cafe Málaga - gitaar  Hard Rock Cafe Málaga - by night Hard Rock Cafe Málaga - terras boven

Hard Rock Cafe Málaga - restaurant boven

 

Categorieën: Hotspots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *