Atlantis Sunset Lounge bar voor een onvergetelijke zonsondergang

Gepubliceerd door Steven Loquet op

Atlantis Sunset Lounge bar, dé hotspot in Málaga  om een onvergetelijke zonsondergang te beleven. Aan de Muelle Uno is het altijd de max om te flaneren langs de kade met zicht op de stad Málaga vanuit de haven. Dorst? Uiteraard, iets drinken op deze locatie zal je niet snel vergeten met een schitterend uitzicht op de Muelle Dos en de stad Málaga.

Atlantis Sunset Lounge bar

Atlantis Sunset Lounge bar zicht op de stad

Deze lounge bar is ongetwijfeld onze favoriet aan de haven van Málaga. Geen betere plaats om iets te drinken met een fantastisch uitzicht gratis. Overdag is het prachtig om hier even te chillen op het terras in de zon of onder de luifels.

Maar voor de zonsondergang is dit toch wel dé place-to-be. De drankjes zijn zeker niet duur voor deze prachtige locatie. Altijd chill & relax.

Volg Atlantis Sunset Lounge bar op Facebook 

 

View this post on Instagram

Atlantis sunset lounge Muelle Uno @malaga4you.be Voor een spectaculair zicht over de haven van Málaga moet je eens de trappen nemen naast de winkels van Muelle Uno. Een echte aanrader zeker ook bij zonsondergang! Er is ook een trendy lounge waar je gezellig kan genieten. Doen! Meer tips en weetjes vind je op onze blog www.malaga4you.be #malaga4you #malaga #españa #andalucia #cieloazul #travelblog #costadelsol #beautifulplaces #citytrip #wanderlust #estaes_malaga #photography #folow4folow #folowme #instadaily #mybestcityshots #turismo #mymalaga#malagaguide #ilovemalaga #southspain #reisfotografie #city_explore #malagasy #visitmalaga#bestcitybreaks #bestplacestogo #culturetrip #discoverglobe #destinationearth

A post shared by Malaga4you (@malaga4you.be) on

Atlantis Sunset Lounge bar zonsondergang Atlantis Sunset Lounge bar karin steven malaga4yous  Atlantis Sunset Lounge bar nice view Atlantis Sunset Lounge bar muelle uno

Categorieën: Hotspots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *