Baños del Carmen-El Balneario een tussenstop vol charme

Gepubliceerd door Karin Van Damme op

Het fotogenieke restaurant Baños del Carmen passeren we telkens op onze fietstocht van Málaga richting Pedregalejo en El Palo. Deze plek ten oosten van Málaga verdient gewoon extra aandacht! Het is een unieke plaats waar je zeker een tussenstop moet maken!

Baños del Carmen

Zoals het er nu bij ligt is het wat vergane glorie, maar restauratiewerken zijn opgenomen in de renovatieplannen van Ciudad Málaga tegen 2030.

In 1918 was het een soort recreatiecentrum voor de elite. Het complex bestond uit dansvloeren, een restaurant, zwembad, je kon er paardrijden en er lagen tennisbanen. Voetbalclub Málaga CF had hier trouwens een terrein waarop het thuiswedstrijden speelde tot het naar La Roselda verhuisde. Het complex heeft dus een heel rijk verleden en straalt een ongelooflijke charme uit!

El Balneario

De toeristen hebben het nog maar heel recent ontdekt, maar zij die het ontdekken worden aangenaam verrast door de prachtige ligging en het zicht op de Middellandse Zee.

Tijdens weekends zijn er regelmatig events, huwelijkfeesten, private party’s enz.

 

Zonsondergang

Er is een strook strand waar je kunt pootjebaden, maar gewoon al een glaasje fris nemen onder de witte pergola met zicht op zee zal je zeker bijblijven! Vooral bij valavond is het een aanrader! De zonsondergang is er echt spectaculair. Zelfs niet romantische zielen worden er even romantisch van.

 

Ontdek nog meer hotspots in stad Málaga

 

 

 

Categorieën: Hotspots

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid