Malaga CF voetbalt in Estadio Rosaleda

Gepubliceerd door Steven Loquet op

Malaga CF

Malaga CF, dé voetbalclub van stad Málaga. Als voetballiefhebber kan je de voetbaltempel La Rosaleda van Club de Fútbol Málaga gaan bezoeken. Of beter nog, je kan best een voetbalwedstrijd meepikken in het sfeervolle stadion met ongeveer 30.000 bezoekers.

Het is spijtig dat de gloriejaren voorbij zijn want dit seizoen zijn ze laatste geëindigd en degradeert Malaga CF naar Segunda Division. Geen topwedstrijden meer tegen FC Barcelona of Real Madrid. Hopelijk vinden ze de weg naar Primera Division heel snel terug. De fans – Malaguistas genoemd – zullen er alles aan doen om hun ploeg terug te schreeuwen naar de hoogste divisie.

Rosaleda stadium

malaga cf stadium

Indien je naar een wedstrijd gaat kan je best je tickets bestellen via de officiële website van  Málaga CF. Vertrek zeker op tijd zodat je van de familiale sfeer kan genieten buiten het stadion.
Het sfeervolle stadium ligt zeer dicht bij het oude centrum van de stad Malaga. Langs de Guadelmedina rivier loop je noordwaarts ongeveer 20 minuten en ben je in het Rosaleda stadium. Je kan een hotel boeken vlakbij het oude centrum waarbij je overal centraal gelegen kan verblijven en ook de stad Malaga kan verkennen.

malaga cf fanshop

Er zijn kraampjes in overvloed om heel wat merchandising te kopen of een blikje bier van Victoria en wat snoep of koekjes voor op de tribune tijdens de wedstrijd. Je kan ook de officiële  clubshop bezoeken op de hoek van het stadion  De blauw witte verticaal gestreepte tenues van Málaga CF zijn absoluut heel cool.

Beluister hier de hymne van Málaga CF:

 

Extra foto’s Malaga CF

malaga cf since 1904  
Ligging Malaga CF La Rosaleda Stadium


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid