TOP 10 Bed & Breakfast in de streek van Málaga

Gepubliceerd door Steven Loquet op

Bed & Breakfast adresjes van Belgen en Nederlanders vind je voldoende in Andalusië. Wij verbleven al bij heel wat B&B’s. Hieronder in willekeurige volgorde een selectie van onze ervaringen met B&B’s in de streek rond Málaga.

1. B&B La Vida Tranquila

Myriam en Filip van B&B La Vida Tranquila zijn levensgenieters en stralen dit ook helemaal uit. Je voelt je meteen thuis hier. De uitmuntende topservice is uniek. Heel mooie ruime kamers met mooi zicht op de bergen en de zee. Super leuk zwembad met voldoende ruimte en andere plaatsjes om te relaxen. 

la vida tranquila top

2. B&B Casa Pura Vista

Katrien en Philippe en hun 2 zonen van B&B Casa Pura Vista mogen terecht trots zijn op hun finca. Er is een zeer modern en super groot terras met een schitterend verwarmd zwembad. De sfeer is zeer gemoedelijk. Het vergezicht op de bergen en Torre del Mar aan zee is adembenemend. 

casa pura vista

3. B&B Rincon Del Mundo

Silvie van B&B Rincon del Mundo is een TOPmadam zoals we zeggen. Heel gepassioneerd ontvangt ze de gasten en legt ze op alle vlakken in de watten. Een super lekker en vooral werelds ontbijt is heel uniek. Lekker rustig chillen & relaxen aan het aangename zwembad in de comfortable ligstoelen is super genieten. 

Rincon del mundo top

4. B&B Maravilla Bonita

Dylan & Céline heten je welkom in hun B&B Maravilla Bonita!
Een jong, tof en gedreven Belgisch koppel die de gasten laten genieten en proeven van alles wat de Axarquia streek te bieden heeft. Je kan hier volledig tot rust komen in de bergen op een uniek groot domein met veel faciliteiten voor groot en klein.

marivilla bonita zwembad

 

5. B&B Sol y Monte

Lydia en Erwin verwelkomen je graag in hun mooie B&B Sol y Monte in de heuvels nabij het Moorse dorpje Alora. Alles staat bij deze Bed & Breakfast in het teken van Spaans Genieten, met een grote G inderdaad.

 

6. B&B Viva España

De heel gezellige eigenaars Petra en Geert-Jan ontvangen hun gasten op hun paradijsje nabij het dorp Comares. De 3 kamers en appartement hebben allemaal een terrasje met geweldig uitzicht op de Axarquia streek. Het grote terras boven alle kamers is prachtig om te chillen en te relaxen elk moment van de dag.

b&b viva españa zwemmen

 

7. B&B Finca La Luna Azul

De super gastvrije Hanneke en Willem ontvangen hun gasten in deze finca La Luna Azul in een idyllische omgeving in Coín. De tuin is gigantisch met een super mooi zwembad en grote wuivende palmbomen. 

 

8. B&B Casa Del Burro

Ricky en Frank zijn de sympathieke gastvrouw en gastheer van de zeer gezellige B&B Casa Del Burro nabij Nerja. De kamers bevinden zich rond een schitterende patio. De terrassen hebben prachtige uitzichten over de baai van Nerja. En je hebt ook nog eens een mega groot zwembad erbij. 

casa del burro zwembad

 

9. B&B Casa Colina

Paul en Nikki uit de UK wonen al lang in Andalucía en hebben dichtbij Comares op een heuvel een prachtige knusse B&B Casa Colina. Schitterende ruime kamers met een mooi groot privé terras waar wij in alle romantiek een huisgemaakte tapasschotel hebben gegeten. Verder kan je ook nog super leuk chillen aan het mooie zwembad met een eigen gebrouwen biertje Wonkey Donkey.

casa colina top

 

10. B&B Paz y Maz

Lukas en Alexia hebben onlangs hun droomvilla gevonden in de buurt van het dorp Riogordo. Ook wij waren helemaal verknocht aan deze super mooie casa met leuk ingerichte kamers met elk een terrasje. Het zicht op de bergen is gewoonweg magnifiek en is ons geheugen gegrift voor altijd.

casa paz y más zwembad zicht

 

Overzicht ligging Bed and Breakfast TOP 10

Categorieën: Bed&Breakfast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *