B&B Casa Hermosa

Gepubliceerd door Steven Loquet op

We gaan op bezoek bij B&B Casa Hermosa die heel dicht bij de zee gelegen is. Niet zover van stad Málaga ligt het kuststadje Rincón de la Victoria en dat is onze eindbestemming. 

Rincón de la Victoria 

Kwartiertje rijden vanuit stad Málaga op de Autovia del Mediterraneo A7 en we nemen de afrit naar Rincón.

We rijden nog eventjes langs mooie straten met palmbomen aan weerszijden om dan uiteindelijk af te slaan naar een heuvel. Een paar minuutjes later op de heuvel komen we aan bij Casa Hermosa. 

Uitzicht op de zee 

Er is voldoende parking langs de straat. We zijn heel benieuwd uiteraard naar B&B Casa Hermosa, want het uitzicht vanop de straat naar de zee en de bergen beloven heel veel. 

We bellen aan en het automatisch slot gaat open en kunnen naar binnen. We lopen de trapjes op naar boven en komen een kleine jongen tegen aan het grote zwembad. Direct erna komt de papa aan gelopen en kunnen we kennis maken met de sympathieke Tom. Hij vertelt ons dat zijn zoontje al sneller de deur had ontgrendeld op afstand. Wat een leuke verwelkoming.

Welkomstdrankje 

Tom nodigt ons direct uit om op het gemak samen aan tafel te zitten aan het prachtige zwembad.

We krijgen een fris deugddoend welkomstdrankje uit de uitgebreide honesty bar. Al gauw zijn er vlotte en interessante gesprekken met de zeer sympathieke gastheer Tom. 

Kamers 

Tom stelt voor om een rondleiding te geven en toont de verschillende kamers. We mogen kiezen welke kamer we willen want toevallig zijn de kamers bijna allemaal vrij. 

We krijgen super leuke kamers te zien met elk zijn charme. Het meest opvallende is de ronde “toren” waarbij drie vierde van de kamer glas is. Je hebt een subliem uitzicht vanuit het bed op de Middellandse Zee. Dat is pas heel romantisch. Wow, we zijn even sprakeloos. Heb nog maar weinig kamers gezien in een B&B met dit zeezicht. Een topper ! 

Andere kamers hebben kitchenette en zijn allemaal wel heel erg ruim en super mooi ingericht! Je hebt ook telkens een eigen privé terras. 

Het is moeilijk om er een uit te kiezen. 

Olga en Tom, Natan & Liam 

Intussen zijn we ook de gastvrouw Olga tegengekomen met baby Liam, het 2de zoontje van Tom & Olga. We voelen ons direct op ons gemak en thuis. Lieve mensen en leuk gezinnetje. 

Ze kunnen jou ook wegwijs maken in de regio voor heel veel leuke activiteiten. Zeer centrale ligging om de streek rond Malaga te gaan ontdekken.

Domein als een klein dorpje 

Tijdens de “golden hour” nemen we nog de tijd om heel wat mooie foto’s te nemen. 

We ontdekken veel leuke details op het domein. Het is alsof we in een klein wit dorpje rondlopen met vele trapjes en heel veel verschillende leuke hoekjes. Een prachtdomein. En telkens op vele plaatsen heb je een schitterend zicht op de zee. Een super pluspunt om die zeezichten te hebben vanuit de B&B. 

We nemen even de tijd om rustig op de kamer te ontspannen en een douche te nemen.  Zo zijn we fris en monter om te gaan eten aan de zee, samen met het gezin die ons had uitgenodigd.  

Diner 

We wandelen van de heuvel af naar het strand toe in een tiental minuten. De zon gaat net onder en komen aan de prachtige promenade van Rincón de la Victoria. Heel gezellig en met een super groot strand. Er zijn ook heel wat verschillende soorten restaurants en bars. 

We nemen plaats in een lokaal restaurant waar het gezin al veel is geweest. De sympathieke uitbaters van het restaurant verwelkomen ons heel hartelijk. 

Persoonlijk verhaal 

We hebben terug zeer leuke babbels samen. 

Zo weten we nu ook dat het koppel in Nederland net over de grens woonde en hard werkende mensen waren. Tom werkte in de haven als productie verantwoordelijke, al meer dan 22 jaar. Maar Tom had het wat gehad met de mentaliteit in België en het was dus vooral Tom die altijd wel het idee had om in het buitenland iets op te zetten en Olga volgde zonder probleem. Olga is afkomstig uit Letland en woonde al 13 jaar net over de grens in Nederland. Ze praat super goed Nederlands. Ze waren ook al beide actief met het verhuren van recreatiewoningen in Nederland.

Positieve vibes 

Heel veel respect om met een zoontje van 5 jaar en een baby van 5 maanden een B&B samen op te starten. En ze doen dat zeer goed. Ze voelen zich thuis in het Zuiden van Spanje en deze positieve vibes geven ze dan ook graag door aan de gasten. 

Nacht 

Na het lekker diner aan de zee wandelen we terug omhoog op de heuvel en wat trapjes. Terug in B&B Casa Hermosa kunnen we naar ons comfortabel bed voor een deugddoende nacht. 

Zonsopgang 

Na een verkwikkend nachtje staan we op met de opkomende zon die glinstert op de zee. Zo wakker komen is altijd helemaal top en de dag kan al niet meer stuk, 

Ontbijtje op maat 

Ook in de ochtendzon ben ik alweer benieuwd om het domein te verkennen. 

Aan het zwembad staat het ontbijt al klaar. 

Super leuke plek voor een lekker ontbijtje. Tom & Olga hadden mijn voorkeuren gevraagd voor het ontbijt. Op die manier is er niet veel over om te moeten weg smijten achteraf. Ideaal. 

En het ontbijt heeft ons heel erg gesmaakt. 

Adios 

Na het ontbijt sturen we een berichtje naar Tom die ons persoonlijk uitwuift en ons nog eens graag zou terugzien. 

Deal, doen we ! 


Boek uw verblijf in B&B Casa Hermosa

https://www.casa-hermosa.es/

Ligging B&B Casa Hermosa


Extra foto’s B&B Casa Hermosa

Ontdek méér Bed&Breakfasts rond Málaga

Categorieën: Bed&Breakfast

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid