Malaga Feeling luxe appartementen in hartje Málaga

Gepubliceerd door Karin Van Damme op

Malaga Feeling luxe appartementen in het  centrum van de stad Málaga.
Vandaag hebben we een afspraak met Marco, één van de gastheren van Malaga Feeling. We zijn best wel benieuwd naar het appartement ”Montano 4” waar we vannacht verblijven. We weten dat het zeker top zal zijn want we kennen onze gastheer al wat langer dan vandaag. Bij Marco is alles echt wel met de “puntjes op de i”.

Malaga Feeling appartementen

Ons appartement ligt op slechts 2 minuten lopen van Plaza de la Merced in een rustige straat. Voor het hek van het appartement sturen we een ‘appje’ naar onze host. In afwachting laten we de warme zonnestralen ons gezicht strelen. Wat heerlijk de zachte geluiden van de stad in de verte, de enkele Málagueños die ons en passant vrolijk begroeten, onze trolley die smeekt om dat lichte topje uit te halen,…

 

Malaga feeling ingang

 

Marco laat niet lang op zich wachten want hij woont dan ook niet ver van deze luxueuze appartementen van Malaga Feeling zodat hij zijn gasten in sneltempo kan bijstaan.

Superhosts Marco&Rob

Wat is de verwelkoming weer warm. We hebben intussen Marco al een paar keer ontmoet en telkens weer valt zijn gastvrijheid op, de pretlichtjes in zijn ogen, de vrolijke lach, de spontane begroeting! Die kerel houdt duidelijk van zijn job en deze stad! Niet voor niets geven de gasten van Malaga Feeling quotes aan de hosts Marco en Rob zoals “super host’ en “een 5 sterren beoordeling”. Bij hen staat top service heel hoog aangeschreven.

Het hek van Malaga Feeling gaat open. We volgen onze gastheer door de patio van het complex en vervolgens wachten vol ongeduld tot de deur van “Montano 4” openzwaait.

Malaga feeling ontvangst

 

Trendy appartement

Het WAUW-effect is compleet: een modern en licht appartement ligt voor ons. Strakke lijnen kenmerken alle ruimtes, comfortabele meubels nodigen uit om te relaxen na een wandeling in Málaga. Mooie trendy verlichting en decoratie geven het appartement die extra touch! Ja Marco en Rob kunnen terecht trots zijn op hun realisatie.

 

Malaga feeling malaga4you
We krijgen een uitgebreide rondleiding door het appartement en na de nodige informatie en tips laat Marco ons rustig de stijlvolle ruimtes verkennen.
Echt niets ontbreekt om je verblijf in Málaga rimpelloos te laten verlopen. Genietend van een glaasje Cava aangeboden door Malaga Feeling, snuisteren we relaxed in enkele reisgidsen met leuke adressen en bezienswaardigheden. Er ligt zelfs een gepersonaliseerde verwelkoming met nuttige tips over het appartement.

 

Malaga feeling cava

 

Malaga Feeling telt 6 luxe appartementen

In totaal telt Malaga Feeling 6 appartementen waarvan 2 met een gemeenschappelijk zwembad en 4 waarbij een parkeerplaats is op basis van beschikbaarheid. Zeker een extra troef! Malaga Feeling biedt ook de mogelijkheid om fietsen te huren. Marco en Robert geven je met plezier de nodige info over deze extra service.

 

Er is een complete keuken met schitterende tegels afgewerkt, vaatwas, wasmachine, … Echt alles is aanwezig om heerlijk te kokkerellen in een modern kader.

Malaga feeling keuken

Wij willen echter nog wat tapasbars in de omgeving verkennen. We maken graag gebruik van de moderne badkamer met ruime inloopdouche en regen-shower om ons te verfrissen. De zachte handdoeken en badjas maken het plaatje compleet!

Malaga feeling badkamer

Malaga feeling douche

Straks staat er ons nog een moeilijke keuze te wachten. Als we voldaan het bruisende stadsleven achter ons willen laten en de batterijen willen opladen, hebben we de luxe te kunnen kiezen uit twee prachtige kamers. Nemen we de “lichtere” kamer bij de patio met kenmerkende “Malaga Feeling” tegel-achterwand of te “stillere” kamer meer achter in het gebouw met de al even mooie tegels, prachtige afwerking en ruime kast? Jeetje wat zijn we geluksvogels, verwende reizigers. Van een “luxeprobleem” gesproken!

 

Malaga feeling slaapkamer 1

Malaga feeling slaapkamer 2

Na een verkwikkende nacht lacht de zon en de cielo azul ons tegemoet vanuit de woonkamer. Wat hebben we heerlijk geslapen! De nieuwe boxpringbedden met dikke topper en de streelzachte lakens waren echt hemels. Konden we nog maar langer genieten, maar Málaga roept.

Marco en Robert komen ons als top gastheren uitzwaaien. Gracias Malaga Feeling! Het verblijf in jullie appartement was de kers op de taart van onze citytrip in Málaga!

Completer kan niet! Wauw…Slik… We zien jullie heel graag terug!
Hasta luego

Boek een appartement van Malaga Feeling

 

Lees ook het interview met Marco van Malaga Feeling appartementen 

 

Malaga Feeling living      Malaga Feeling vintage  Malaga feeling eettafel Malaga Feeling gezellig  Malaga Feeling bedden Malaga Feeling sleutels


Categorieën: appartement

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid