Logeren in een loft in de stad Málaga is super

Gepubliceerd door Steven Loquet op

 

Er zijn heel wat hotels en appartementen beschikbaar in de oude stad van Málaga of net erbuiten. Ook heel veel aanbod kamers via AirBnB.

Waar wij veel verblijven is een loft van Malaga City Breaks. Super modern en splinternieuw.  Je kan er met 4 personen slapen want er is een soort van mezzanine met een extra 2-persoonsbed.

Het ligt midden in de oude stad. Super locatie, overal dichtbij in één van de leukste buurten van de stad om te gaan ontbijten en tapas te gaan eten. Het is een heel smalle straat zonder winkels of restaurants, wat wil zeggen dat er relatief zeer weinig volk passeert en dus ook een stille nachtrust is gegarandeerd.

Het inchecken verloopt enorm snel. Vlotter kan eigenlijk niet door dit vrij uniek systeem. De beheerder Christian stuurt jou via Whatsapp de code van de voordeur na het ontvangen van een digitale kopie van je identiteitskaart.
In de gang zijn er kluisjes per loft. Daar krijg je ook de code van via Whatsapp om dan je sleutel van de loft in het kluisje te vinden. Je kan ten allen tijde de sleutel dus laten liggen in dat kluisje, wat superhandig is. Op die manier is er zelfs niet echt sprake van inchecken maar ben je supersnel in je loft. Me gusta mucho.

De boxspring bedden zijn super comfortabel om te slapen. De hoogte van de kamer met de hoge mezzanine geeft je de nodige vrije ruimte en lichtinval. Er is ook een kitchenette voorzien indien je zelf iets wenst op te warmen of te koken, inclusief een koelkast.

De afzonderlijke badkamer is van alle comfort voorzien. Wel geen bad, maar je hebt wel een fantastische regendouche ter beschikking.

We moeten ook nog vermelden dat je eventueel na uitchecken de bagage kan stockeren in een mega grote kluis in de gang.
Slim gezien, super handig.

Méér info en boeking: Málaga City Breaks

 

 

Méér info en boeking: Málaga City Breaks

Categorieën: appartement

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid