La Tierra Sur appartement met groot terras en privéparking

Gepubliceerd door Karin Van Damme op

Monica staat ons geduldig op te wachten voor de ingang van La Tierra Sur. De Nederlandse eigenaars, Rosina en Steven, van dit luxe appartement hebben duidelijk begrepen dat een persoonlijke ontvangst een pluspunt is. Monica woont in Málaga en werkt samen met het Nederlandse koppel. Ze zorgt er voor dat de gasten van La Tierra Sur het volledig naar wens hebben.

 

La Tierra Sur appartement

Na het invullen van een aantal formaliteiten kunnen we het appartement rustig verkennen. De woonkamer met lichte kleuren is heel smaakvol en comfortabel ingericht. Verschillende accenten en ornamenten verwijzen naar de herkomst van de eigenaars.

 

 

Er is een praktische keuken die prachtig geïntegreerd is in de woonkamer. Alle voorzieningen zijn er aanwezig om zelf een lekkere maaltijd te bereiden

 

 

Twee mooie slaapkamers lachen ons toe, elk voorzien van airco, boxpring bedden en een moderne badkamer met heerlijke inloopdouche. In alles valt op dat hier gekozen werd voor duurzame producten en dat de afwerking nauwgezet werd gecontroleerd.


Als top of the bill is er een zalig terras.

 

 

Hier kunnen we even rustig onze fietstrip voor vandaag voorbereiden bij een glaasje wijn aangeboden door de eigenaars.

 

Fietsen

Straks fietsen we richting kust met de fietsen die we aan La Tierra Sur huurden. Het zijn degelijke fietsen met torpedo rem. Dit is voor ons toch even wennen. Het feit dat het appartement drie fietsen tegen een redelijke prijs aanbiedt is natuurlijk een extra service. Zo moeten we zelf niet op zoek gaan naar een stalen ros, want ze staan beneden in de garage al voor ons klaar.

 

 

Priveparking

Voor gasten die met de wagen naar Málaga komen is er de mogelijkheid die in de privéparking te stationeren onder het appartement. En hiervoor worden geen extra kosten gerekend, wat een luxe!

La Tierra Sur ligt op een 10-tal minuten wandelen van het historisch centrum van Málaga, wat er voor zorgt dat u ’s nachts heerlijk rustig slaapt en geen last heeft van de typisch Spaanse uitgaansgeluiden 😉

De fiets maakt het natuurlijk iets vlotter bereikbaar. In de buurt zijn een aantal supermarkten wat handig is voor wie zelf wil kokkerellen in de functionele keuken.

Maar genoeg geklets, nu willen we toch richting Malagueta fietsen. Allé hup daar gaan we…

Na weer een zonovergoten rit door de stad en langs de kust, lonken de twee heerlijke douches. Wat een opkikker!

Fris als een hoentje gaan we nog Málaga by night verkennen! En als afsluiter vleien we ons straks in die zalige bedden!

Het zachte zoemen van de GSM kondigt een nieuwe dag aan. Wat hebben we heerlijk geslapen! De cielo azul lonkt vanachter het raam terwijl we nog even in bed soezen.

Ja Rosina en Steven, La Tierra Sur is zeker een aanrader. Weer een top adresje in Málaga.
Hier komen we met plezier terug.

Zin gekregen om te boeken bij La Tierra Sur?

Boek dit appartement

 

Deze familie gaat graag zelf op vakantie naar hun appartement in Malaga. En als zij er zelf niet verblijven, verhuren ze het zodat ook anderen kunnen genieten van dit heerlijke plekje!Met eigenaresse Rosina heeft u voorafgaand uw aankomst contact over uw boeking en wensen.

 

La Tierra Sur heerlijk verblijven in Málaga@Malaga4you Een warme ontvangst, comfortabele woonkamer en smaakvol…

Slået op af Malaga4youOnsdag den 9. januar 2019

Categorieën: appartement

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid