Muelle Dos of Palmeral De Las Sorpresas gouden tip

Gepubliceerd door Steven Loquet op

Waar is Muelle Dos of Palmeral De Las Sorpresas?
Als je vanop Plaza de Marina naar de haven loopt kom je automatisch op uit. Je herkent het meteen aan de aangename promenade met een super mooie architectonische witte visgraat die de promenade overschaduwt. Het is en blijft indrukwekkend en super aangenaam om hier langs te lopen. Er zijn tal van gezellige terrasjes waar je eindeloos voorbijlopende mensen kan aanschouwen.

Muelle Dos

Er is ook een zeer mooi aangelegd park erbij met honderden palmbomen, tuintjes, fonteintjes, speciale planten, speeltuintjes,… Het valt ons op dat er zeer weinig mensen in het park zelf lopen naast de promenade. Jammer. Het lijkt nochtans vanzelfsprekend om hier ook even te vertoeven. Van hieruit heb je ook prachtig zicht op de cruiseboten en ook op Muelle Uno.

TIP: doe een catamaran tocht bij zonsondergang en je hebt unieke zichten op de stad Malaga vanop de zee !

Palmeral De Las Sorpresas

Onze gouden tip is om de wandeling heen op de promenade te lopen en terug wandelen in het park vlak ernaast. Je zal zeer versteld staan van de super mooie zichten vanuit het park op de witte visgraat en de haven. En ook van de pracht en netheid van dit aangelegde juweeltje.

Je zou er de hele dag wel foto’s van blijven nemen met het contrast van de groen aangelegde tuinen, azuurblauwe lucht en de witte visgraat.

Zeker doen !

muelle dos palmeral de sorpresas boulevard muelle dos palmeral de sorpresas visgraat muelle dos palmeral de sorpresas promenade muelle dos palmeral de sorpresas cruise terminal muelle dos palmeral de sorpresas tuin muelle dos palmeral de sorpresas palmbomen

muelle dos palmeral de sorpresas malaga4you

Ligging van Palmeral De Las Sorpresas


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid