Coole en trendy beach clubs in Los Alamos

Gepubliceerd door Steven Loquet op

Malaga Beach

Los Alamos zeg je ?
Voor de échte zonaanbidders en strandgangers is ook stad Málaga absoluut geschikt. Het brede stadsstrand van La Malagueta is net om de hoek vanuit het oude centrum. Slechts 10 minuten wandelen. Het is er wel meestal heel druk. Veel Malagueños vanuit de stad komen hier verkoeling zoeken met meestal wel een zeebriesje die de hete zomers aangenaam maakt. Uiteraard ook veel toeristen komen hier wat relaxen op het strand na bezoek aan het oude centrum. Hippe trendy beach clubs zal je hier niet vinden.
Maar Malaga4you heeft daarvoor een gouden tip.

Los Alamos

In Los Alamos, net voor je in Torremolinos komt, heb je wel heel wat coole beach clubs. Je kan er naartoe met de fiets via westelijke richting vanuit stad Málaga over een lange houten brug sinds oktober 2020. Eens je over de Guadalhorce rivier bent en na de Campo de Golf ben je er.

los alamos guadalhorce wandel fietsbrug

Het is een stukje strand waarbij er geen bebouwing is aan de andere kant van de promenade. Enkel parkings en zicht tot aan de luchthaven in de verte. Je kan er dus ook makkelijk parkeren. In het weekend best voor 12h. Tijdens de week vrijwel altijd plaats op de grote parking.

Met de trein vanuit stad Málaga is het ook zeer handig en goedkoop. Je neemt vanuit Alameda Centro station de trein en je bent in 17 minuten ter plaatse, halte Los Alamos. Daar stap je uit en loop je de rechte weg op richting zee gedurende ongeveer 10 minuten.

 

Kokun Ocean Beach club
los alamos kokun ocean beach club

Onze favoriete beach club is Kokun Ocean Beach club. Je betaalt er slechts 5 euro voor een zonbedje en je krijgt daar een handdoek en halve liter waterflesje bij. Het is er altijd heel relax en voldoende ambiance. Meestal hoor je coole deep house music uit de luidsprekers, Ibiza style dus. Echt chillen.


Op zondagavond vanaf 18u is er meestal een open air party. Check voor geplande evenementen op de facebook pagina van Kokun Ocean Beach Club.

 

 

Nuevo&Sur en La Moliere playa zijn ook aanraders. Elk heeft zijn unieke stijl en inrichting. Elk zijn goesting.

Ook interessant als laatste dag als je een late vlucht hebt, want je zit hier op ongeveer 5 minuten rijden van de luchthaven van Málaga.

 

Méér info:
La Moliere Playa
Kokun Beach Club
Nuevo&Sur

Ligging Los Alamos Malaga beach

 

Categorieën: Hotspots

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid