La Fábrica hippe zaak in SOHO wijk

Gepubliceerd door Steven Loquet op

La Fábrica is sinds dit jaar geopend als nieuwe hippe zaak in de SOHO wijk. Deze wijk in de stad Málaga kende de laatste jaren een hele metamorfose.

La Fábrica

Mede eigenaar is biermerk Cruzcampo. Het interieur is mega en heeft een industriële toets. De enorme ruimte van ongeveer 1200m² biedt plaats voor het café en daarnaast ook nog een groot gedeelte als restaurant.

 

la fabrica malaga - bar

Er is een kleine brouwerij geïntegreerd in deze heel grote trendy zaak. Dat alleen maakt het al uniek. Er worden 7 speciale huisbieren gebrouwen die dan rechtstreeks van het vat kan worden geproefd. Onze favoriet is “La Malagueta”. De prijzen zijn hier wel een stuk duurder dan in andere zaken in Málaga.

 

la fabrica malaga - bier

Op vele avonden is er ook LIVE muziek die uiteraard de juiste sfeer brengt. Meestal een hip publiek aanwezig. Een mooie aanwinst voor de stad Málaga.

Méér info op de website van La Fábrica 

Openingsuren: zondag-woensdag 12:30-1:00 donderdag-zaterdag 12:30-2:00

la fabrica malaga - brouwerij la fabrica malaga - bar overview la fabrica malaga - vanuit toiletten  la fabrica malaga - toilet

la fabrica malaga - bar tap la fabrica malaga - dranken la fabrica malaga - bord speciale bieren la fabrica malaga - restaurant la fabrica malaga - malgueta bier la fabrica malaga - bar dranken

Ligging La Fàbrica


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid