fbpx

Málaga CF voetbalt in Estadio Rosaleda

Gepubliceerd door Steven Loquet op

Málaga CF, dé voetbalclub van stad Málaga. Als voetballiefhebber kan je de voetbaltempel La Rosaleda van Club de Fútbol Málaga gaan bezoeken. of beter nog, je kan best een voetbalwedstrijd meepikken in het sfeervolle stadion met ongeveer 30.000 bezoekers. Het is spijtig dat de gloriejaren voorbij zijn voor Málaga CF want dit seizoen zijn ze laatste geëindigd en degradeert Málaga CF naar Segunda Division. Geen topwedstrijden meer tegen FC Barcelona of Real Madrid . Hopelijk vinden ze de weg naar Primera Division heel snel terug. De fans – Malaguistas genoemd – zullen er alles aan doen om hun ploeg terug te schreeuwen naar de hoogste divisie.

Málaga CF

Indien je naar de wedstrijd gaat kan je best je tickets bestellen via de officiële website van  Málaga CF. Vertrek zeker op tijd zodat je van de familiale sfeer kan genieten buiten het stadion.

Er zijn kraampjes in overvloed om heel wat merchandising te kopen of een blikje bier van Victoria en wat snoep of koekjes voor op de tribune tijdens de wedstrijd. Je kan ook de officiële  clubshop bezoeken op de hoek van het stadion  De blauw witte verticaal gestreepte tenues van Málaga CF zijn absoluut heel cool.

Beluister hier de hymne van Málaga CF:

 

 

Categorieën: HotspotsSport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GRATIS E-BOOK
(19 pagina’s PDF)
Boordevol tips & inspiratie over Málaga