Terraza de San Juan: coole rooftop met zicht op Iglesia San Juan

Gepubliceerd door Steven Loquet op

Sinds een klein jaar heeft de stad Málaga een nieuwe rooftop terras erbij, terraza de San Juan.
Op het dak van het trendy hotel Málaga Premium. Het hotel is zeer modern ingericht met als hoofdkleur zwart. In het restaurant op de gelijkvloers is de stijl helemaal doorgetrokken, ook supermodern dus. Een te hippe bedoening voor ons in Málaga, want wij zoeken eerder de authentieke restaurants op. Maar uiteraard zoals altijd, elk zijn goesting.

Rooftop Terraza de San Juan met uniek uitzicht

Wel altijd leuk om op dakterras een drankje te nuttigen zowel overdag als ’s avonds. De uitzichten zijn altijd een verrassing en altijd een meevaller. Vooral op dit terraza de San Juan zit je zeer dicht op de toren van de Iglesia de San Juan. Je kan bijna de toren aanraken. ’s Avonds is de toren ook zeer mooi verlicht wat natuurlijk een speciaal zicht geeft vanop het terras. In de verte zie je ook nog de toren van de kathedraal.

terraza de San Juan bar

Als je uit de lift komt op het 5de verdiep (neem aan de receptie de lift aan de rechterkant), dan zijn er 2 kanten. Naar rechts is er een gedeelte met bar en naar links een nog groter gedeelte met bar en zicht op de toren vlakbij. Net voor de lift zijn er ook nog prachtige witte lounge zetels. Zéér aangenaam vertoeven hier. Het is ook het vermelden waard dat de 2 bars hier een super uitstraling hebben, wat het geheel van terraza de San Juan tot één van de toppers maakt in de stad Málaga.

terraza de San Juan kerk

Uiteraard zijn de prijzen hier duurder dan de terrasjes in de straten van de stad Málaga. Maar je krijgt er ook zeer mooie uitzichten voor terug.

Méér info op de website van La Terrazza de San Juan

Ligging Terraza de San Juan

Lees ook ons ander blog artikel over het hoogste dakterras van Málaga

Extra foto’s

terraza de San Juan drinks

terraza de San Juan bar terras

terraza de San Juan hotel premium

Categorieën: Rooftops

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid