Trocadero Casa de Botes restaurant

Gepubliceerd door Steven Loquet op

Trocadero Casa de Botes in de haven van Málaga, geopend in juli 2023, na een lange renovatieperiode, Het bevindt zich op de Muelle Uno in Málaga in het historische Casa de Botes-gebouw, vlakbij de Farola. Er is 5,5 miljoen euro geïnvesteerd.

Op 1700 vierkante meter, 2 verdiepingen en een dakterras met buitenruimtes op elke verdieping, wordt er mediterrane cuisine met een Aziatisch tintje geserveerd voor bijna 400 gasten.


Dakterras

Aan beide kanten van het gebouw is er uitzicht op het water. Op het dakterras is een cocktailbar met geweldig uitzicht op de haven, het strand en Malaga. De kwaliteit van het eten en drinken en de service in Trocadero zijn top.

Als liefhebber van zowel heerlijk eten als het charmante Malaga, konden we niet wachten om het nieuwe restaurant Trocadero Casa de Botes te bezoeken. En we kunnen vol enthousiasme zeggen dat onze ervaring alle verwachtingen heeft overtroffen. Het is een waar culinair meesterwerk dat de smaakpapillen prikkelt en een onvergetelijke ervaring biedt.

Traditionele ambiance

Bij aankomst werden we meteen betoverd door de elegante en sfeervolle ambiance van het restaurant. De inrichting ademt een mix van moderne stijl en traditionele Andalusische invloeden. Het uitzicht op de de haven van Malaga voegt een vleugje magie toe aan de hele eetervaring.


Menukaart

De menukaart is een ware culinaire ontdekkingstocht. Met een knipoog naar de Mediterrane keuken worden lokale ingrediënten omgetoverd tot kunstwerken op het bord. De keuze is gevarieerd, met opties voor zowel liefhebbers van vlees als vegetariërs. De voorgerechten zijn een lust voor het oog en de smaakpapillen. We kozen voor de gegrilde pulpo, perfect bereid en subtiel op smaak gebracht, gevolgd door de zeebaarsfilet die op de tong smolt en werd vergezeld door een verrukkelijke saus.

Wat Trocadero Casa de Botes echt onderscheidt, is de aandacht voor detail in zowel presentatie als smaak. Elk gerecht lijkt met zorg en passie te zijn samengesteld, en dat proef je. De bediening is attent en vriendelijk, met een diepgaande kennis van de menu-items en aanbevelingen die de ervaring nog verrijken.

En laten we het niet vergeten: het uitgebreide wijnassortiment dat perfect aansluit bij de gerechten. De sommelier weet zijn passie voor wijn over te brengen en kan je begeleiden bij het vinden van de ideale wijn-spijscombinatie.

Als kers op de taart is er een uitgebreid dessertmenu dat moeilijk te weerstaan is. De kunstzinnige creaties van zoetigheden zijn een genot voor zowel het oog als de smaakpapillen. We kozen voor de chocoladetaart met een vleugje sinaasappel, en het was de perfecte afsluiting van een onvergetelijke maaltijd.


Culinaire must-visit

Kortom, het restaurant Trocadero Casa de Botes in Malaga is een must-visit voor fijnproevers en liefhebbers van een verfijnde eetervaring. De combinatie van voortreffelijk eten, een adembenemende omgeving en een warme gastvrijheid maken dit restaurant een absoluut meesterwerk.

Onze avond bij Trocadero Casa de Botes was een culinaire reis die we keer op keer zouden willen beleven.

Prijzen zijn uiteraard wel aan de hoge kant voor stad Malaga, zoals verwacht bij elk restaurant van de Trocadero Group.

Bekijk alle info en nog meer foto’s op de website van Trocadero Casa de Botes


Ligging restaurant Trocadero Casa de Botes


Foto’s restaurant Trocadero Casa de Botes

Bekijk alle info en nog meer foto’s op de website van Trocadero Casa de Botes

Categorieën: Restaurant

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid