La Tasquita de en medio tapasrestaurant

Gepubliceerd door Steven Loquet op

La Tasquita concept is splinternieuw en brengt traditionele smaken met een vleugje fusion voor alle budgetten. In “La Tasquita de en Medio” kun je genieten van pintxos, montaditos, tortillas van verschillende smaken. Raciones, tapas en rijstgerechten tegen de beste prijs en met de kwaliteit en versheid van marktproducten die dagelijks worden geselecteerd.

La Tasquita

Het nieuwe project van La Tasquita is ambitieus, niet alleen vanwege de prijs-kwaliteitverhouding, maar ook vanwege de ruimte zelf: een zaal van 400 vierkante meter met een capaciteit van 220 personen.

Plaza de Uncibay

Gelegen in het hart van het historische centrum van Malaga aan de Plaza de Uncibay in het pand waar vroeger Tragatapas was. Het is zeker een waardig alternatief als je fan bent van Casa Lola.


Witte dorpen

La Tasquita de en medio tapasrestaurant is geïnspireerd op de witte dorpen van Andalucia en de inrichting en sfeer geven je het gevoel dat je op vakantie bent op een prachtige plek, genietend van de beste gerechten en cocktails op een klein plein of in een straatje van een charmant dorp en is gemaakt voor het plezier van bezoekers, de lokale bevolking en open voor publiek van alle leeftijden. Het is een opvallende decoratie die de gasten onderdompelt in een wit Andalusisch dorpsdecor, inclusief sterrenhemel.

Betaalbare prijzen

In deze tijden van hoge prijzen, is La Tasquita de en Medio toegewijd om de mensen van Malaga te laten genieten van gerechten van hoge kwaliteit tegen meer dan betaalbare prijzen, zoals “pintxos” vanaf 2,3 euro en bieren vanaf 1,9 euro.

Ligging La Tasquita

Foto’s La Tasquita

Categorieën: Restaurant

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+1900 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid