Cortijo de Pepe super mooie authentieke tapasbar

Gepubliceerd door Steven Loquet op

Cortijo de Pepe

Cortijo de pepe is één van onze favoriete authentieke tapasbars en ligt aan de Plaza de Merced. Niet op het plein, maar eigenlijk aan de drukke straat die aan de rand van de Plaza ligt. Het ligt op een hoek. Je kijkt er misschien wel zo voorbij want ligt aan de taxistaanplaatsen. Meestal nemen de toeristen één van de twee straten aan de linkerkant om terug weer het oude centrum in te wandelen.

Plaza de la Merced

In Cortijo de Pepe beleef je de echte sfeer van een tapasbar in een authentieke cortijo die al bestaat sinds 1971. Let op het tegeltje in het midden van de tapasbar op de grond waar de inhuldiging op staat.

 

 

Je kan plaatsnemen op een krukje aan de bar. Je komt best wel voor 21h want anders heel druk. De tapas kan je kiezen uit de koelvitrine aan de bar.

 

Je zit hier bijna altijd tussen de Malagueños, wat altijd een speciale sfeer is. Uiteraard luidruchtig.

De tapas kaart is enkel in het spaans te verkrijgen. Leuk. Zo leer je de tapas het best in het spaans te bestellen. De gerechtjes zijn zeer Andalusisch. En vooral heel lekker. Probeer eens de cresta hamburguesa, typisch van Málaga.

 

Boven op de eerste verdieping kan je ook aan tafels zitten, maar mis je de gezelligheid en sfeer op het gelijkvloers aan de bar. Ook buiten is er een terras in het steegje maar ook niet bijzonder aangenaam.
Deze tapasbar moet je gezien en beleefd hebben binnen.

Méér info op de website van Cortijo de Pepe 

Ontdek nog méér Eten en Drinken in Málaga

 

Categorieën: Eten en drinken

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid