In B&B Viva España genieten als één grote familie in Comares

Gepubliceerd door Karin Van Damme op

B&B Viva España is ons verblijf voor deze nacht nadat we Comares net hebben bezocht. Een smal weggetje leidt ons naar de B&B. Heel goed doenbaar, maar toch ben ik even blij dat we op klaarlichte dag aankomen!

b&b viva españa huis

B&B Viva España

Terwijl we de wagen parkeren komen Geert-Jan en Petra, de gastheer en –vrouw van Viva España ons hartelijk verwelkomen. “Misschien kunnen jullie eerst de kamer verkennen en kom dan lekker genieten van een welkomstdrankje” biedt Geert-Jan aan.

b&b viva españa welkom

Kamer

Via het zwembad (wauw wat prachtig) gaan we naar onze kamer. Als een groot luik gaat de deur naar de kamer open. De muren zijn in zachte gele tinten en de meubels in echte fincastijl.

b&b viva españa kamer
Op een kastje staat een gepersonaliseerd welkomstbordje met twee flesjes water. Ja, familie Loquet is  hier van harte welkom en dat hebben we aan de lijve ondervonden!

b&b viva españa flesjes water

De badkamer mag een beetje meer verlicht worden maar alles wat noodzakelijk is om comfortabel te verblijven is aanwezig, super!

b&b viva españa badkamer

Welkomstdrankje

Geert-Jan staat ons al op te wachten en brengt ons naar een terras bij hun privéverblijf. B&B Viva España bestaat uit een hoofdgebouw waar de familie Timmers verblijft met twee machtige terrassen die een prachtig zicht bieden op de omgeving. Iets lager liggen, naast het zwembad, de gastenkamers die eveneens uitkijken op de glooiende heuvels.

b&b viva españa terras

b&b viva españa zicht

Wat hebben we samen , Geert-Jan, Petra en hun kinderen, lekker zitten kletsen. Je voelt je onmiddellijk opgenomen in hun leuke familie! We konden wel uren doorgaan. Het zou echter zonde zijn om niet nog even aan het zwembad te liggen dus gingen we ons snel zonneklaar maken.

Zwembad

Het zwembad is ruim en van hier heb je zicht op de prachtige omgeving. Op een hoek staat een vrolijk Boeddha beeldje met vis. Het straalt rust uit en legt nog eens de nadruk op de vredige omgeving, de eenheid met de natuur, het geluk waar het over waakt.

b&b viva españa pool

Onder de oude olijfboom bij het zwembad staat een tafeltje met stoeltjes, een aantal ligbedjes nodigen uit om van de zon en het zwembad te genieten. Kleine details zoals belletjes met hartjes hangen in de boom en voeren fijne klanken mee in een zachte bries.

b&b viva españa zwembad

b&b viva españa hart

De zon gaat langzaam onder en een lichte nevel legt een mysterieus zacht deken over de golvende heuvels. We maken ons klaar om samen een apero te nemen.

b&b viva españa karin steven

Oh nee, wat hilarisch, heeft Steven nu toch exact hetzelfde T-shirt aangetrokken als Geert-Jan onze sympathieke gastheer!

b&b viva españa steven en Geert-jan

Axarquia streek

Vanop het terras boven de gastenverblijven hebben we een prachtige kijk op Axarquia. Een licht roze gloed van de ondergaande zon zet de streek en ons hart in vuur!

b&b viva españa zonsondergang
Met een heerlijke Tinto de Verano en kleine hapjes aangeboden door het huis laten we de rust op ons inwerken. Zoon Luuk komt ook even gezellig meepraten en geeft ons nog meer een “thuis” gevoel.

b&b viva españa luuk en steven

Diner

Omdat een restaurant wat uit de buurt is worden we uitgenodigd door Petra en Geert-Jan om samen met hen en de familie in Viva España te eten. Wat is het zicht vanop hun terras ook adembenemend. Een lange houten tafel is warm gedekt en wij nemen plaats tussen de familie Timmers.

b&b viva españa diner

Wat een top kinderen hebben ze. We worden opgenomen tussen hen en de vrienden als kennen ze ons al jaren. Gewoon super genieten! Petra en Geert-Jan jullie kunnen trots zijn op jullie “bende”!

Buenas noches !

Na een iets te warme nacht in Viva España, ja een airco zou wel een correcte investering zijn, worden we wakker met weer een stralende zon die ons naar buiten lokt.

Wat is het hier rustig! Geen haan die kraait, geen ezel die vroeg in de morgen balkt, alleen vogels die kwetterend de dag verwelkomen.

Ontbijt

Een lekker ontbijt staat op ons te wachten. Met dit zicht kan het alleen maar top zijn! Alleen wat extra fruit zou welkom zijn, maar Geert-Jan bedient ons al snel op onze wenken en komt met een extra kommetje vers fruit.
Echt super! Wat worden we verwend!

b&b viva españa ontbijt

Familie Timmers

Na het ontbijt willen we toch nog even van deze toplocatie gebruik maken en wat verder genieten van een verfrissende duik in het zwembad. Voor familie Timmers was dit geen enkel probleem en kregen we alles nog ruime tijd tot onze beschikking.

Met heel wat tegenzin nemen we afscheid van deze familie die van B&B Viva España voor ons een tweede thuis maakte.
Jullie zijn echt top! De B&B is meer dan WoW!
Hopelijk tot snel nog eens!

Boek nu uw verblijf bij B&B Viva España

 

Ontdek méér Bed&Breakfasts rond Málaga

b&b viva españa zwembad b&b viva españa karin       b&b viva españa zwemmen b&b viva españa view   b&b viva españa overdekt terras  b&b viva españa detail   b&b viva españa karin zwembad b&b viva españa guapa

 Ligging Viva España

Boek nu uw verblijf bij B&B Viva España

 

Categorieën: Bed&Breakfast

2 reacties

Mia · 11 september 2018 op 07:51

Jezus familie Timmers wat ziet het er prachtig uit bij jullie …Goed bezig .. Groetjes aan jullie vanuit Tilburg …

Wilma timmers · 5 december 2018 op 16:44

Schitterend daar,dat hebben ze goed voor elkaar

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid