Cool appartment for happy people

Gepubliceerd door Steven Loquet op

A cool appartment for happy people ? Dat is helemaal iets voor ons dus …

We werden super goed ontvangen door Raúl in Calle Nosquera, een autovrije straat midden in het centrum van de stad Málaga. Ongeveer 10 minuutjes stappen van het treinstation Alameda.

Raúl leidde ons naar het appartement die op het 2de verdiep is op het einde van de gang. Onze eerste indruk was een klein knus en gezellig ingericht appartement met voldoende ruimte voor 2 personen. De 2 balkons in living en slaapkamer met dubbel glas laten heel veel licht toe in het appartement. ’s Nachts houden de rolluiken het licht buiten om te slapen, top ! Er is 1 aparte slaapkamer met een 2-persoonsbed (160cm!) en ingemaakte kasten.  Een keukentje met alle voorzieningen en zelfs een wasmachine. Badkamer met bad en toilet is ook voldoende groot. Er is tevens airconditioning aanwezig.

 

De fles water die voorzien was in de keuken stond vonden wij ook een surplus.

Het appartement is werkelijk super goed gelegen nabij alle bezienswaardigheden in de stad. Het ligt te midden van veel leuke ontbijtadresjes en tapasbars.

Zoals overal in het oude centrum kan het vooral in het weekend in de nachtelijke uurtjes nogal luid aan toe gaan op de straten. Ook de appartementen zijn veel meer gehorig dan we gewoon zijn bij ons in België of Nederland. Hou hiermee dus rekening. Aanrader om met oordopjes te slapen.

Raúl is een superhost die ons heel veel tips nog kon meegeven, volledig op maat.
Super!

Boek nu uw verblijf in dit cool appartement

 

 

 

Categorieën: appartement

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid