D’platos modern restaurant tapasbar

Gepubliceerd door Steven Loquet op

D’platos modern restaurant tapasbar

D’platos is een modern restaurant tapasbar en is toch wel een speciale plek. Het restaurant ligt op een heel centrale locatie in het oude historische centrum van stad Málaga. Op de hoek van Calle Granada en Calle Beatas op een klein pleintje is er een super mooi terras met hoge tafels. Heel gezellig tafelen buiten hier. Ook binnen is het een cosy modern interieur met een open keuken en coole bar.

Een restaurant van een innovatieve, gedurfde en rusteloze ondernemer die elke dag een nieuwe smaak geeft aan zijn klanten, die hij beschouwt als de meest speciale waarde van zijn restaurant.

Wij kozen voor de tapas. Een heel originele tapaskaart in een vorm van een bord. Er staan heel wat niet tradiotionele tapas op waaruit je kan kiezen. Alleen al de namen van de tapas doet je watertanden.

De tapas worden allemaal in een zwart bordje heel mooi en met zorg gepresenteerd door het vriendelijk personeel. Deze gerechtjes zijn zeer lekker van smaak, echt top!

De avant-gardistische persoonlijkheden van Óscar Moreno en Sonia Gutiérrez worden ook weerspiegeld in de inrichting en sfeer van D’Platos, een ruimte die is ontworpen om voor de klanten op elk moment van de dag een smaakbeleving te doen ervaren.

Een ideaal restaurant om te ontdekken.
Oorspronkelijk als restaurant begonnen in Granada waar er nu op 4 plaatsen een restaurant D’platos is.
Aanrader !

Méér info op de website van D’platos

Ontdek nog meer tapasbars en restaurants in stad Málaga 

Ligging D’platos

 

Extra foto’s D’platos

   

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid