Een uniek ontbijt bij La Recova

Gepubliceerd door Karin Van Damme op

La Recova is meer dan een unieke beleving in hartje oud centrum Málaga. Voor dit speciaal en uniek ontbijt moet je in een klein steegje bij de kerk San Juan zijn!

La Recova ontbijt

Het is een combinatie met aan de linkerkant een zalige plek om te ontbijten en de rechterdeur is een winkeltje met allerlei brocante en snuisterijen. Je ogen schieten hier tekort en mijn fotoapparaat doet meteen overuren!

la recova ingang
In het steegje staan slechts een aantal tafeltjes, dus met een beetje geluk kun je buiten ontbijten. Ik was één van die “gelukzakjes”. Neemt niet weg dat het binnen ook heel gezellig is, maar Málaga betekent zon en voor mij dus maximaal buiten genieten.

Malagueños en toeristen

Zowel buiten als binnen zijn de plekjes vlug ingenomen want zowel de Malagueños als de toeristen laten hun smaakpapillen en ogen hier graag verwennen. En verwennen is het echt wel. Verwacht geen gigantische porties en kiezen kun je ook niet. Iedereen is voor La Recova gelijk en krijgt hetzelfde voorgeschoteld: Een grote dikke snede geroosterd brood met een resem homemade smeersels bestaande uit twee verschillende mousses met vlees, mousse met pepertjes en gedroogde tomaten, heerlijke jams, sneetjes tomaten en wat fruit. Hoe je de koffie of thee wenst kun je natuurlijk wel kiezen.
Het was ZO lekker, iedere hap met een ander smaakje, genietend van het uitzicht.

La Recova winkel

Binnen is het knus zitten tussen alle snuisterijen die je ook kunt kopen. Via de ontbijtruimte kun je ook naar de winkel ernaast en hier ben je echt wel een tijdje zoet. Oude schaaltjes en bekertje, meubels, de fiets van opa, beeldjes en hebbedingetjes uit vervlogen tijd. Je kunt het zo gek niet denken of het staat er.

 la recova winkel

En dan kwam de rekening…dit kan toch echt niet, volgens mij waren ze iets vergeten te noteren, maar nee dus: €2.50 voor dit uniek ontbijt! Voor deze speciale beleving!

Hier kom ik zeker terug en niet omdat de prijs zo laag is, maar omdat het een TOPadresje is in Málaga in alle opzichten!

Méér info over deze unieke ontbijt locatie op de website van La Recova

Méér ontbijtadresjes in stad Málaga !

la recova gevel la recova winkel la recova potjes  la recova winkel la recova hebbedingetjes la recova shop la recova terras la recova binnen la recova interieur la recova voordeur  la recova ontbijt  la recova tomate la recova schaaltjes la recova authentiek la recova openingsuren la recova rekje la recova sfeer la recova ambiance

Categorieën: Ontbijten

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid