Dulces Dreams Boutique Hostel no nonsens heerlijk ontbijten

Gepubliceerd door Karin Van Damme op

In Dulces Dreams Boutique Hostel komt een cacophony van talen je tegemoet. Het is dan ook één van de weinige ontbijtplaatsen in Málaga waar je zoveel versschillende nationaliteiten samen ziet! Dit maakt het juist, naast het leuke vintage kader, zo speciaal.

Dulces Dreams

Dulces Dreams is namelijk niet alleen een heel gezellige ontbijtplaats maar ook een hostel, vandaar de vele nationaliteiten. De gasten die er verblijven kunnen na de overnachting in een zetel of aan leuke tafeltjes nog lekker ontbijten naast de Malagueños die hier ook hun weg vinden.

Boutique Hostel

Over de Boutique Hostel zelf kunnen we niet onze ervaring neerpennen, want zelf verbleven we er niet. Hou er rekening mee dat het gesitueerd ligt in een druk straatje bij Iglesia de los Martires en dicht bij enkele uitgaansgelegenheden.Dit zegt volgens ons al voldoende?

Ontbijten

Het ontbijt is er telkens weer top. Bij mooi weer kun je genieten van de eerste zonnestralen aan een aantal tafeltjes buiten. Binnen is er de mogelijkheid om aan hoge tafels voor het raam plaats te nemen en de stad die ontwaakt te oberveren. Ook een aantal kleinere tafels en een zetel vooraan nodigen uit om rustig te ontbijten. Er is heel wat keuze uit vooropgemaakte combinaties, wat beslissen makkelijker maakt. Ook het vers fruit en de verschillende soorten brood en koeken zijn er heel lekker. Waar ik echt op kick zijn de zumos! De “Exotique” is mijn favoriet, die is echt hemels lekker! Dulces Dreams biedt tegen heel democratische prijzen een gevarieerd ontbijt. Volgens ons een aanrader.

Ontdek méér ontbijtadresjes in stad Málaga

 

Categorieën: Ontbijten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *