Vino Mio restaurant culinair dineren met flamenco

Gepubliceerd door Steven Loquet op

VIno Mio is één van de gerenommeerde restaurants in stad Malaga .
Prachtige locatie aan het teater. Groot terras maar ook zeer gezellig binnen. De uitbaatster Hélène is afkomstig uit Nederland en runt de zaak al bijna 15 jaar met succes. Ze is heel persoonlijk bezig met al haar klanten. Zeer goed opgeleid en vriendelijk personeel.

Vino Mio restaurant

vino mio restaurant interieur

Het eten is van een hoogstaand culinair niveau. Ons favoriet voorgerechtje zijn de bolsitas die je zelfs evt kan delen. Voor hoofdgerecht eten wij meestal vis en is lekker klaargemaakt met altijd een bijzonder smaakvolle saus. Er worden ook wijnen uit Malaga geserveerd en zijn qua prijs en kwaliteit echt wel top.

vino mio diner

Er is van woensdag tot zondag telkens ’s avonds een Flamenco avond die begint vanaf 19u30. Reserveren ruim op voorhand is de boodschap.

Uiteraard is dit geschikt voor de toeristen, want de Malagueños komen pas na deze shift eten om 22u. Er heerst een heel ongedwongen sfeer. Het flamenco trio bestaat uit een guitarista, een zangeres en een flamenco danseres. Tijdens het diner is het een aangename sfeer en ambiance. Op het laatste worden er bezoekers uitgenodigd om mee de flamenco te dansen.
Altijd een toppertje.

vino mio restaurant flamenco

Openingsuren
Elke dag vanaf 13u tot 0u
Gesloten op maandag en dinsdag.

Voor méér info:
http://www.restaurantevinomio.es/nl/

Ontdek nog méér Eten en Drinken in Málaga

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *