Méson tapas Hierbabuena is onze vaste stek

Gepubliceerd door Steven Loquet op

Iedereen heeft zo wel zijn stamcafé of favoriet restaurant. Wel, ook in stad Málaga hebben wij een “méson tapas” waar we héél regelmatig gaan.
Tapasbar Hierbabuena ligt vlakbij Tribuna de los pobres. Het ligt ongeveer ter hoogte van hotel Ibis Centro Ciudad en Salles Centro hotel, maar dan aan de andere kant van de Guadelmedina rivier net binnen de oude stad.

Méson tapas Hierbabuena

Uiteraard proberen wij altijd zoveel mogelijk op het grote terras te zitten bij zwoele avonden. Zelfs in de winter kan men buiten zitten want er zijn gasvuurtjes voorzien zodat je zeker geen koude rillingen zou krijgen.

Binnen is het alvast ook zeer gezellig vertoeven aan de hoge tafeltjes. Verschillende decoratie items en de inrichting van de bar zijn absoluut heel cool zodat je een leuke authentieke Spaanse sfeer beleeft.

Het personeel is uitermate vriendelijk. De menukaart staat vol met verschillende tapas en ook andere gerechtjes, alles aan zéér kleine prijsjes en een heel goede kwaliteit met voldoende grote porties. Meestal bestellen we onder andere een chorizo a la plancha. Zeker proberen, want dit is hier een specialiteit en super lekker. Verder is de paella tapa voor 2 euro overheerlijk.

Combineren met een pinchito de salmón of andere vis en een klein hamburgertje. Hou je van pikant? Dan kan je zeker de patatas bravas bestellen hier met donkerrode saus die diep zal branden in de keel en de maag. Je kan dit blussen met een tanque de cerveza (=halve liter bier) voor slechts 3,20 euro.

Ook na een avondje shoppen of een stapje tot aan Plaza de Merced passeren we hier veel om nog een (voor)laatste stop te doen en te genieten van nog een kleine tapa met één (of dos J) cervezas. Wie weet kom je ons daar toevallig tegen… Aanrader.

Méér info op de Facebook pagina van Méson tapas Hierbabuena 

Ontdek nog méér Eten en Drinken in Málaga

 

Categorieën: Eten en drinken

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid