Las Merchanas één van de meest authentieke tapasbars

Gepubliceerd door Steven Loquet op

Net buiten de super toeristische zone met de meeste commerciële tapasbars vind je het restaurant Las Merchanas in Calle Mosquera. Je kan in de straat buiten aan de tonnen plaatsnemen maar binnen eten is zeker een aanrader omdat de decoratie en inrichting helemaal gewijd is aan Semana Santa. De heilige week voor Pasen staat in teken van heel wat processies die ook te zien en te horen zijn op de televisie in het restaurant. Hier dus geen sportwedstrijden te volgen op televisie.

Las Merchanas

las merchanas tapasbar - vaten

Heel veel toeristen zal je hier niet zien. De kaart is heel gewoon met een ruime keuze aan tapas en dranken. De porties zijn groot voor de kleine prijzen. Tapas vanaf 2 euro. Prijs kwaliteit helemaal top dus. De gezelligheid en de sfeer is hier echt wel heel speciaal. Probeer zeker in het weekend voor 21h te gaan want anders zal je hier geen plaats vinden. Indien geen plaats achteraan maar enkel aan de tonnen in de lange ingang of buiten, dan ga je toch eens binnen achteraan en ook even de trap naar boven om te genieten van de inrichting en sfeer. Achter de bar binnen in het restaurant kan je ook een volledig betegelde muur bekijken met onder andere het Victoria bier van Málaga.

las merchanas tapasbar - victoria

las merchanas tapasbar - tapas

 

 

 

 

 

 

Na de tapas kan je ook aanschuiven aan de lange bar in het café annex. Daar kan je heel wat bizarre dingen zien hangen achter de bar en aan het plafond. Maar ook tegen de lange muur kan je je vergapen aan de talloze kadertjes met foto’s allerhande. Het is een hele speciale belevenis om hier de avond door te brengen. Hier kan je nog absoluut de authentieke sfeer opsnuiven.
Geniet ervan ! Buen Provecho.

Méér info op de Facebook pagina van Las Merchanas.

Ontdek nog méér Eten en Drinken in Málaga

 

las merchanas tapasbar - authentiek  

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid