fbpx

Huurwagen in luchthaven Malaga

Gepubliceerd door Steven Loquet op

Een huurwagen boeken is zeker aan te raden als je de streek van Andalucia wil verkennen. We raden aan om auto te huren in of aan de luchthaven van Málaga.
We raden aan om een auto te huren op voorhand bij SunnyCars.

Huurwagen

De verhuurmaatschappijen zijn uiteraard een stuk duurder in de luchthaven zelf want de huurprijs van een balie en de parking zelf in de luchthaven is een stuk duurder voor deze bedrijven in vergelijking met die bedrijven net buiten de luchthaven.

huurwagen luchthaven malaga

Uit ervaring weten we ook dat je niet altijd sneller weg bent met de auto als je in de luchthaven huurt, tenzij je nog eens een meerkost hebt betaald voor express check-in zodat je de wachtrij kan vermijden. De weg naar deze verhuurmaatschappijen in de luchthaven zie je hieronder in een korte video:

 

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

Als je alle papieren hebt ondertekend en de sleutel van je huurwagen hebt gekregen, moet je even terug lopen. Je volgt de stickers “parking” op de vloer en zo kom je via de roltrap naar beneden aan de parking van de huurwagens. Dit is tijdelijk een omweg omdat er grote werken bezig zijn.

 

Indien je buiten de luchthaven een auto huurt, dan brengt een shuttle bus jou naar de verhuurmaatschappij. De meeste liggen eigenlijk op 1 minuut transfer van de luchthaven. De shuttle bus stop is 5 minuutjes wandelen van de uitgang. Hieronder een korte video waar je de weg kan zien naar de bus shuttle stop.

 

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

Wij boeken altijd een huurwagen via Sunny Cars.  Dit is een broker die samenwerkt met bijna alle verhuurmaatschappijen. De prijs voor een huurwagen is altijd all inclusive wat betreft verzekeringen. Dus ter plaatse geen discussie voor bijkomende verzekeringen.

Terug binnen brengen van de huurwagen is makkelijk. Bij de bedrijven buiten de luchthaven gaat de controle van de wagen zeer vlot en kan je snel in de shuttle bus terug in paar minuten naar de luchthaven. Je wordt afgezet vlakbij de vertrekhal van de luchthaven.
De parking voor de huurwagens in de luchthaven staat zeer goed aangeduid zodat je niet kan missen. Ook daar gebeurt de controle direct nadat je de wagen hebt geparkeerd. Binnen de 5 minuten sta je in de vertrekhal.

Er zijn niet echt grote  verschillen met Belgie om in Spanje rond te rijden met een auto. Het enige wat enorm opvalt in Spanje is dat elke auto automatisch stopt aan het zebrapad als ook maar iemand de intentie heeft om over te steken. Voorrang van rechts neemt bijna niemand. En wild parkeren is daar een gewoonte en geen uitzondering. De meeste Spaanse wagens hebben dan ook redelijk wat schade die bijna niemand laat herstellen.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

Goedkope vliegtickets Malaga. Vergelijk vluchten bij alle luchtvaartmaatschappijen en boek uw vliegticket makkelijk, snel en eenvoudig op Vliegtickets.be.

 

 


Plan uw verblijf in Málaga

 

Categorieën: Praktisch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GRATIS E-BOOK
(19 pagina’s PDF)
Boordevol tips & inspiratie over Málaga