Restaurant Yubá wereldse gastronomie

Gepubliceerd door Steven Loquet op

Restaurant Yubá

Restaurant Yubá wordt gekenmerkt door een gedurfde fusion keuken. Het restaurant  onderscheidt zich van het gastronomische aanbod van de rest van de restaurants van Malaga.

Er heerst een ontspannen sfeer, een unieke en gezellige inrichting in een intieme sfeer waar je jezelf direct goed zal voelen.

restaurant Yubá bar

Reis door Afrika, Azië, Europa, Amerika. Alle continenten versmelten met de traditionele mediterrane gerechten. De innovatieve keuken wordt aangevuld met een cocktailmenu met verrassend effect.

Je zal versteld staan ​​van de creaties van de chef, geïnspireerd op de fusion van keukens uit ongeveer 15 landen. Moderne recepten met spannende en krachtige smaken. Liefhebbers van internationale gerechten zijn hier aan het juiste adres om te genieten van haute cuisine. En vooral binnen ieders budget.

Beleef een onvergetelijke culinaire ervaring!


restaurant Yubá tapas

restaurant Yubá tapas eten

restaurant Yubá keuken

 

Design hotel Premium

Het Yubá-restaurant bevindt zich op de eerste verdieping van het designhotel Premium in Malaga. Er is een grote open ruimte met groen gecreëerd die door grote ramen uitkomt op de Plaza de San Juan

Toon beschikbaarheid kamers

 

Rooftop bar Terraza de San Juan

Op de hoogste verdieping van het design hotel Premium is er een trendy rooftop bar met uniek uitzicht op de kerk van San Juan die er vlakbij staat. De view op de stad Málaga zelf is terug weer anders dan andere rooftops.
Ontdek ons blogartikel over de rooftop Terraza San Juan

Ligging Restaurant Yubá

 

restaurant Yubá menu


restaurant Yubá interieur

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+1900 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid