El Mortal: ontbijten op terras in de eerste zonnestralen

Gepubliceerd door Karin Van Damme op

De dag starten met een gezond ontbijtje is altijd een goede start. Kan je dat in het ochtendgloren doen in de zon, dan is dit nog beter. Op de plaza Enrique Herrera heb je heel veel kans op zonneschijn van ‘s morgens vroeg. Je kan van de eerste zonnestralen genieten bij Recyclo. Beetje later kan dit ook in El Mortal.

El Mortal

Wel even rekening mee houden dat ze pas open gaan vanaf 9h of 9u30. Voor dit uur in het weekend zie je meestal ook niemand in de straten van stad Málaga. De Malagueños blijven lang in de nacht op om te genieten van de zwoele avonden en nachten. En ook omdat ze pas eten na 22u.

Het terras heeft slechts 1 rij tafeltjes buiten staan. Het is dus voor de rappe. En wij hadden ons tafeltje een metertje verschoven om naast de luifel te zitten in de zon. Na ons ontbijt vroegen ze ons terug het tafeltje snel op zijn juiste plaats te zetten want de politie zou hiervoor boetes kunnen uitdelen. OK, dat weten we dan ook weer.

We hopen eigenlijk ook dat dit plein eens een grondige opsmuk beurt krijgt. Het is er zeker leuk en aangenaam zitten, maar het is niet echt Málaga waardig. De rest van de stad Málaga is altijd super proper en mooi aangelegd. Hier missen we dat een beetje. Er zijn aan de andere zijde onder de witte luifel ook veel panden die niet zijn uitgebaat. We zien wel in de toekomst wat er mee zal gebeuren.

Ontdek méér ontbijtadresjes in stad Málaga 


Categorieën: Ontbijten

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+2500 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid