Bikekick fietsen in het zuiden van Spanje

Gepubliceerd door Steven Loquet op

Bikekick Spain is een organisatie van fietsvakanties in het Zuiden van Spanje door Wim Marco Spa. Vroeger topkok in Nederland, nu organisator van fietstochten en fietsvakanties en zelf fervent fietser in het bijna altijd zonnige klimaat van Málaga. Het berggebied rond zijn woonplaats Coín is uitermate geschikt voor fietstochten. Niet veel verkeer maar wel nooit plat en super mooi landschap, kortom een fietsparadijs.

Bikekick

Bij Bikekick kan je terecht voor het huren van allerlei soorten fietsen. Aanbod van racefietsen, mountainbikes, hybride e-bikes, city e-bikes en e-mtb fietsen.

Bikekick verzorgt verschilllende racefiets vakantie arrangementen voor jou of jouw groep in het Zuiden van Spanje. Je kan ook kiezen voor een begeleide fietstocht met racefiets, mountainbike en/of e-bikes. Ofwel huur je enkel de fietsen en ga je zelf op pad. Alles is mogelijk. Altijd met topservice.

Fietsen in het Zuiden van Spanje

Wij gingen mee met Wim op een zondagochtend. De zaterdag fietste hij met een grote groep bijna 200km in de Sierra Nevada met 4000 hoogtemeters. Straf dus. Ideaal voor Wim en co om even de beentjes los te fietsen de dag erna voor een fietstoer met ons van bijna 50km.

Omdat wij niet gewoon zijn van veel hoogtemeters te doen besloten wij om een hybride e-bike te huren en mee te fietsen. Voor ons de ideale keuze om mee te kunnen met deze atleten.

Wim kwam met zijn bestelwagen inclusief de fietsen tot bij onze accomodatie La Nogala Glamping. Gratis binnen 20km van Coín. Wat een topservice !

We startten van Coín richting Alhaurin El Grande en daarna naar Monda. In het dorpje Monda zijn we even gestopt voor een drankje op terras en om even bij te kletsen over hoe Bikekick is ontstaan. Leuke verhalen en vooral een succesverhaal.

Na Monda fietsen we richting het dorpje Guaro en genieten intussen van het prachtige berglandschap van Andalucía in deze streek. Super om hier te fietsen in een lekker zonnetje dat schijnt aan de azuurblauwe hemel.

Tot slot arriveren we in Coín en doen we nog een kleine toeristische fietstoer in het dorp zelf. Heel mooi Spaans dorp met leuke pleintjes en terrasjes.

Bekijk de VIDEO van onze fietstocht

Lees méér over Bikekick Spain

 

  

Categorieën: Fietsen

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+1900 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid