Lechuga tapasbar aan de Plaza de la Merced

Gepubliceerd door Steven Loquet op

Lechuga

Paar maanden geleden waren we zoals altijd terug op zoek naar een andere tapasbar om tapas te proeven, ditmaal in de buurt van Plaza de la Merced. Hadden al een paar keer in Cortijo Pepe geweest die uiteraard ook zeker aan te raden is. Een zeer authentieke cortijo en een leuke bar om typische tapas uit te kiezen. Altijd gezellige drukte. Maar wat Lechuga aan te bieden heeft …

la lechuga binnen

Plaza de la Merced

Op de andere hoek is er ook een restaurant die er zeer uitnodigend uitziet. We besloten om daar binnen te gaan. In Lechuga tapasbar werden we zeer vriendelijk ontvangen. We kregen een toch wel alternatieve menukaart voorgeschoteld. De namen van de tapas waren zeker atypisch. En ook de tapas zelf worden zeer speciaal geserveerd op de even speciale tafels waarop een vensterluik ligt. Het is er overheerlijk. Intussen iets later was de zaak ook volgelopen met bijna allemaal Malagueños. Je kan er tevens ook een zelf gebrouwen biertje drinken.

la lechuga ingang

Als er vrienden op bezoek zijn in Malaga gaan we altijd steevast naar Lechuga. Iedereen is er altijd zeer tevreden over. Er wordt nochtans weinig reclame of publiciteit over gemaakt in toeristische gidsen. Vandaar dat wij deze tapasbar écht willen aanbevelen.

la lechuga tapas

Het blijft één van onze favoriete tapasbars.
Buen provecho!

Meer info op de website van tapasbar Lechuga 

Ontdek nog méér Eten en Drinken in Málaga

 

Foto’s Lechuga

la lechuga kaart  la lechuga tafel  

la lechuga zalm la lechuga enrollada

 

Categorieën: Eten en drinken

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+1900 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid