Fonzo tapasbar: heerlijke huisgemaakte tapas in uniek kader

Gepubliceerd door Steven Loquet op

Fonzo tapasbar: heerlijke huisgemaakte tapas in uniek kader

Julie en Pieter zijn de enthousiaste uitbaters. Belgen uit het Brusselse die hier hun hart hebben verloren aan de stad Málaga. Het was even zoeken naar een geschikt pand maar het wachten was het waard. Dit pand van Fonzo tapasbar is heel goed gelegen, in Calle Mariblanca 4, een zijstraat van de Calle Carreteria. Het gekende gastronomisch restaurant Alexso is hier ook verder in de straat. De straat is ook direct herkenbaar door honderden scooters die er zijn geparkeerd. Want in deze straat zijn er enkel scooter parkeerplaatsen. De straat situeert zich ook vlakbij Teatro Cervantes, waar restaurant Vino Mío is gevestigd.

Belgische uitbaters

De inrichting van Fonzo tapasbar geeft ons echt een WoW gevoel. Hier is een enorme boost aan creativiteit voorafgegaan. Grote dikke duim omhoog hiervoor. Je voelt je er direct thuis. Echt wel puik werk geleverd, want het pand was in ruwe staat, was enkel 4 betonnen muren en 2 deuren. Intussen vinden de locals al heel goed hun weg naar Fonzo tapasbar. En terecht.

Huisgemaakte tapas

De gerechtjes zijn allemaal super vers en huisgemaakt. Er is geen keuzestress. Je kan kiezen uit ongeveer 10 wereld tapas die allemaal heel uniek en creatief zijn klaargemaakt door Julie.
Een internationale toets aan de gerechtjes met een kwinkslag naar de Spaanse keuken.

In Fonzo tapasbar is er heel wat keuze aan Spaanse wijnen en vermut en ook voldoende speciale bieren, naast hét stadsbier Victoria van het vat. Pieter kan er alles over vertellen en jou het beste advies geven om de juiste drank te nuttigen bij overheerlijke tapas van Julie.

Een nieuwe culinaire aanwinst voor stad Málaga.
Dit wordt vast en zeker een toppertje als je ons vraagt.

Méér info op de
website van Fonzo
Facebook pagina van Fonzo
Instagram van Fonzo

Lees ook ons interview met Julie en Peter !

Ontdek nog méér Eten en Drinken in Málaga

 

fonzo ingang

fonzo victoria

fonzo tapas

fonzo americain

fonzo deco

fonzo creatief

fonzo fotos

fonzo comida casera

 


1 reactie

De Smet Lily · 8 januari 2020 op 18:55

Heel veel succes,. jullie doen het super, heb gisteren foto’s gezien?, hopelijk geraken we er ooit, jou als gekend te hebben Julie, en samen een gewaagde sprong genomen, chapeau

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+1900 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid