Casa Aranda de beste churros en koffie

Gepubliceerd door Steven Loquet op

Casa Aranda is een begrip in de stad Málaga. Opgericht sedert 1932. Het is heel bekend bij de locals voor de beste churros en chocolademelk en ook de koffies zouden de beste zijn van de stad Málaga.

Casa Aranda

Er zijn 2 locaties. Deze dichtbij calle Puerta del Mar en de Mercado Atazaranas is niet zo gezellig zitten en altijd heel druk. Maar dat is nu hier eenmaal zo. De andere locatie in calle Santos is rustiger en iets gezelliger, eerder onze favoriet.

De Malagueños komen hier langs voor een snel en goedkoop ontbijt of snack. De churros kan je per stuk bestellen met een koffietje. Of met een dikke chocolademelk, eerder vloeibare chocolade. Je kan heerlijk jouw churros in doppen. Njammie !

 

De obers zijn als het ware getrained om je zo snel mogelijk te laten zitten en te bedienen. Lijkt niet klantvriendelijk maar toch hoort dit erbij.

Churros

De churros zijn niet zoals bij ons gesuikerd, zoals op de kermis. Lijkt wat op een oliebol in een staaf. Maar smaak is toch anders. Het deeg wordt in hete olijfolie gespoten als een spiraal en wordt dan in hapklare staven geknipt voor de klanten. Ze zijn zeer luchtig. Super lekker.

Je moet het absoluut ook eens proberen als je in de stad Málaga bent.

Ontdek nog meer ontbijtadresjes in de stad Málaga

 

Categorieën: Eten en drinken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *