Boutique Digital Agency Stairway Malaga

Gepubliceerd door Steven Loquet op

Helemaal STAIRWAY maar dan in Malaga

De voorbije 10 jaar heeft Stairway een aantal fases doorlopen die ervoor zorgden dat het boutique digital agency nu staat waar het staat. We zijn de afgelopen 10 jaar een trouwe partner voor veel bedrijven, waarbij klanten maar ook onze medewerkers en maatschappij centraal staan. Meerwaarde creëren voor iedereen is bij Stairway cruciaal aldus zaakvoerder Davy Tollenaere.

Wij geloven ook heel sterk dat de juiste stappen nemen de vooruitgang is die nodig is om de toekomst te verzekeren.

The only way is up

Vanuit onze ‘the only way is up mentaliteit’ gaan we vol enthousiasme en overgave verder bouwen aan Stairway maar dan in Malaga. Alles waar Stairway voor staat in België willen we ook uitstralen in Spanje.

De reden om richting Malaga te gaan is simpel. Malaga heeft een hoge dichtheid aan tech-bedrijven en kleine culturele verschillen met België, aldus Davy Tollenaere. De regio heeft een hoop potentieel. Stairway gaat diensten aanbieden aan zowel Spaanse bedrijven als aan Belgische bedrijven die activiteiten in Spanje hebben of ambiëren.

Het was je wellicht al opgevallen: sinds vandaag heeft de Belgische Stairway website er een Spaans broertje bij gekregen: www.stairway.es. CEO Davy Tollenaere hield Stairway Malaga medio mei boven het doopvont. Zijn honger naar innovatie, groei, creativiteit en ondernemers helpen op het vlak van digitale maturiteit vormden de leidraad voor het volgende belangrijke Stairway hoofdstuk.

Digitale marketing impact

We zijn er voor ondernemers en bedrijven die dagelijks bezig zijn met groei en die op basis van digitale marketing impact willen maken. De neuzen binnen ons Stairway team staan allemaal in dezelfde richting. Binnen de agile werkwijze van Stairway houden we telkens een stand-up met alle collega’s die aan een project werken. Vertrouwen onder elkaar, een platte organisatiestructuur waarbij iedereen elkaar aanspreekt en ondersteunt –  het zijn belangrijke waarden binnen de Stairway-cultuur.

Er is tevens een Business Development Manager aangenomen die remote zal werken tussen België en Spanje. Dit heeft alleen maar voordelen voor onze klanten. Zodra we volledig up and running zijn, beogen we op termijn ook een kantoor te openen in de streek, maar dit zijn eerder ambitieuze lange termijn plannen.

Stairway denkt immers altijd vooruit, aldus Davy Tollenaere

www.stairway.es

Categorieën: businesspartner

Wat jij nog niet wist over Malaga …
Méér dan 7 gouden tips.
GRATIS Ebook !
+1900 Malaga fans hebben de Ebook al …


Jouw E-mail adres is in goede handen, ook wij houden niet van spam. Privacybeleid