15x B&B’s in de omgeving van Málaga

Gepubliceerd door Steven Loquet op

B&B adresjes van Belgen en Nederlanders vind je voldoende in Andalusië. Wij verbleven al bij heel wat B&B’s. Hieronder in alfabetische volgorde (geen rekening gehouden met  voorvoegsels B&B, Casa of Finca) een selectie van onze ervaringen met Bed&Breakfast in de omgeving rond Málaga.

 

B&B Finca Amorosa (Villanueva de la concepcíon – El Torcal)

Marc en Sabine ontvangen de gasten met trots op hun groot domein. En terecht. Hier moet je zijn om in alle rust van de omgeving te genieten en om veel wandelingen te maken in het El Torcal gebergte. Het is hier tevens ook top culinair genieten en je kan eventueel ook aan een kookworkshop deelnemen. Een super gastronomische verblijf!

 

B&B Casa Colina (Comares)

Paul en Nikki uit de UK wonen al lang in Andalucía en hebben dichtbij Comares op een heuvel een prachtige knusse Bed & Breakfast Casa Colina. Schitterende ruime kamers met een mooi groot privé terras waar wij in alle romantiek een huisgemaakte tapasschotel hebben gegeten. Verder kan je ook nog super leuk chillen aan het mooie zwembad met een eigen gebrouwen biertje Wonkey Donkey.

casa colina top

 

B&B Casa Del Burro (Nerja)

Ricky en Frank zijn de sympathieke gastvrouw en gastheer van de zeer gezellige B&B Casa Del Burro nabij Nerja. De kamers bevinden zich rond een schitterende patio. De terrassen hebben prachtige uitzichten over de baai van Nerja. En je hebt ook nog eens een mega groot zwembad erbij. 

casa del burro zwembad

 

B&B Finca La Luna Azul (Coín)

De super gastvrije Hanneke en Willem ontvangen hun gasten in deze Bed & Breakfast finca La Luna Azul in een idyllische omgeving in Coín. De tuin is gigantisch met een super mooi zwembad en grote wuivende palmbomen. 

 

B&B La Nogala glamping (Alhaurin El Grande)

Julie en Frederique hebben een unieke accomodatie in Alhaurin el Grande. Ze bieden een vijftal glamping tenten aan om te overnachten. Dit zijn luxe tenten met de nodige sanitaire blok ernaast. Je kan gebruik maken van de faciliteiten zoals het hele grote zwembad en het lekkere ontbijt. Moet je eens doen !

 

B&B La Vida Tranquila (Iznate)

Myriam en Filip van Bed & Breakfast La Vida Tranquila zijn levensgenieters en stralen dit ook helemaal uit. Je voelt je meteen thuis hier. De uitmuntende topservice is uniek. Heel mooie ruime kamers met mooi zicht op de bergen en de zee. Super leuk zwembad met voldoende ruimte en andere plaatsjes om te relaxen. 

la vida tranquila top

 

Finca Las Nuevas (Alora)

Pascalle & Robert zijn de sympathieke uitbaters van een geweldig paradijsje helemaal afgelegen in de bergen van de Sierra de las Nievas nabij Alora. Onthaasten is hier het codewoord. Heel authentieke accomodatie met een ziel. Super locatie om helemaal te herbronnen en om tot jezelf te komen. Chill.

 

B&B Los Montes (La Viñuela)

Martine en Dirk baten B&B Los Montes al 10 jaar met veel succes uit in het mooie Axarquia. Een verbluffend zicht op het stuwmeer van Viñuela en een fantastisch zicht op de Maroma berg. Dit zijn de blikvangers van formaat. De prachtige gerenoveerde finca en de superservice maken van deze B&B een echte topper.

b&b Los Montes drone zicht

 

B&B Nuestro Cielo

(Villanueva de la concepcíon – El Torcal)

Frank en Fabi zijn levensgenieters en dat stralen ze ook af naar hun gasten. Ongelooflijk sympathiek koppel die al meer dan 8 jaar deze B&B runnen in Villanueva de Concepcion. Een authentiek prachtige finca met super mooie kamers zijn het decor hier om te genieten en te relaxen. Een uniek paradijsje.

 

B&B Paz y Maz (Riogordo)

Lukas en Alexia hebben onlangs hun droomvilla gevonden in de buurt van het dorp Riogordo. Ook wij waren helemaal verknocht aan deze super mooie casa met leuk ingerichte kamers met elk een terrasje. Het zicht op de bergen is gewoonweg magnifiek en is ons geheugen gegrift voor altijd.

casa paz y más zwembad zicht

 

B&B Rincon Del Mundo (Alora)

Silvie van B&B Rincon del Mundo is een TOPmadam zoals we zeggen. Heel gepassioneerd ontvangt ze de gasten en legt ze op alle vlakken in de watten. Een super lekker en vooral werelds ontbijt is heel uniek. Lekker rustig chillen & relaxen aan het aangename zwembad in de comfortable ligstoelen is super genieten. 

Rincon del mundo top

 

B&B Casa Pura Vista (Arenas)

Katrien en Philippe en hun 2 zonen van Bed & Breakfast Casa Pura Vista mogen terecht trots zijn op hun finca. Er is een zeer modern en super groot terras met een schitterend verwarmd zwembad. De sfeer is zeer gemoedelijk. Het vergezicht op de bergen en Torre del Mar aan zee is adembenemend. 

casa pura vista

 

Casa Sarandy (Almogía)

Sarah en Andy zijn echte gastvrije tophosts die iedereen met een brede smile ontvangen. Vanuit Casa Sarandy heb je 360 graden zicht op het gebergte rond Almogía, een echte pueblo blanco die je zeker moet bezoeken.

 

B&B Sol y Monte (Alora)

Lydia en Erwin verwelkomen je graag in hun mooie Bed & Breakfast Sol y Monte in de heuvels nabij het Moorse dorpje Alora. Alles staat bij deze Bed & Breakfast in het teken van Spaans Genieten, met een grote G inderdaad.

 

B&B Viva España (Comares)

De heel gezellige eigenaars Petra en Geert-Jan ontvangen hun gasten op hun paradijsje nabij het dorp Comares. De 3 kamers en appartement hebben allemaal een terrasje met geweldig uitzicht op de Axarquia streek. Het grote terras boven alle kamers is prachtig om te chillen en te relaxen elk moment van de dag.

b&b viva españa zwemmen

 

 

Overzicht ligging 15x Bed and Breakfast

Categorieën: Bed&Breakfast